הקלטת שיחות

• פותח הנושא gil_
  • פורסם בתאריך

gil_

New member
שלום,

להבנתי מאז שגוגל עשו שינוי במדיניות ההקלטות במאי האחרון, עניין הקלטת השיחות הרבה יותר מסובך.
האם מלבד סמסונג ואסוס יש עוד יצרניות אשר משלבות הקלטת שיחות בחייגן שלהם? ולא כמו שיאומי וחברות נוספות מסתמכות על החייגן של גוגל.

שאלה נוספת, יש למישהו ניסיון עם מכשיר הזנפון 9 של אסוס?
על פניו למכשיר יש מפרט של מכשיר דגל, הוא נמכר עכשיו במבצע (2350 לגרסה של ה-8/128), אבל יש ביקורות בפורומים בחו"ל על כל מיני בעיות עם המכשירים.
לא יודע אם מדובר במשהו גורף בכלל המכשירים או אם בקבוצת מכשירים שיצאו מהמפעל עם בעיות, לכן אני שואל אם יש למישהו פה ניסיון איתו.

תודה.

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
שלום,

להבנתי מאז שגוגל עשו שינוי במדיניות ההקלטות במאי האחרון, עניין הקלטת השיחות הרבה יותר מסובך.
האם מלבד סמסונג ואסוס יש עוד יצרניות אשר משלבות הקלטת שיחות בחייגן שלהם? ולא כמו שיאומי וחברות נוספות מסתמכות על החייגן של גוגל.

על פניו למכשיר יש מפרט של מכשיר דגל, הוא נמכר עכשיו במבצע (2350 לגרסה של ה-8/128), אבל יש ביקורות בפורומים בחו"ל על כל מיני בעיות עם המכשירים.
לא יודע אם מדובר במשהו גורף בכלל המכשירים או אם בקבוצת מכשירים שיצאו מהמפעל עם בעיות, לכן אני שואל אם יש למישהו פה ניסיון איתו.

תודה.
כל הדגמים שמובאים פה מוצהרים כתומכים בהקלטת שיחות, טרם הרכישה לוודאות שאכן כך הדבר
אם חשוב מערך צילום איכותי אז הסמסונגים מנצחים בקלות
אם חשוב טעינה אלחוטית אז הסמסונגים תומכים במהירות טעינה של 15W
אם חשוב שקע 3.5 מ"מ אז הASUSIM תומכים בזאת

הוא נמכר עכשיו במחיר מבצע של 2350 שקל לדגם 128/8
ASUS ZENFONE 9

הדור הקודם נמכר במחיר מבצע של 1500 שקל לדגם 128/8
ASUS ZENFONE 8

סמסונג S22 נמכר במחיר של 2300 שקל לדגם 128/8

סמסונג S20 FE נמכר במחיר של 1500 שקל לדגם 128/8

-------------------------------------------

לגבי בעיות בASUS פה בארץ לא זכור שהיה רשום שיש להם בעיות מיוחדות
לגבי בעיות בסמסונגים פה בארץ לא זכור שהיה רשום שיש להם בעיות מיוחדות
(לא לרכוש S21 FE יען כי הוא זולל סוללה מסיבה לא ידועה, אופטימיזציה דפוקה בין המעבד לשאר הרכיבים בטלפון שגורמת לסוללה להתרוקן במהירות)

gil_

New member
כל הדגמים שמובאים פה מוצהרים כתומכים בהקלטת שיחות, טרם הרכישה לוודאות שאכן כך הדבר
אם חשוב מערך צילום איכותי אז הסמסונגים מנצחים בקלות
אם חשוב טעינה אלחוטית אז הסמסונגים תומכים במהירות טעינה של 15W
אם חשוב שקע 3.5 מ"מ אז הASUSIM תומכים בזאת

הוא נמכר עכשיו במחיר מבצע של 2350 שקל לדגם 128/8
ASUS ZENFONE 9

הדור הקודם נמכר במחיר מבצע של 1500 שקל לדגם 128/8
ASUS ZENFONE 8

סמסונג S22 נמכר במחיר של 2300 שקל לדגם 128/8

סמסונג S20 FE נמכר במחיר של 1500 שקל לדגם 128/8

-------------------------------------------

לגבי בעיות בASUS פה בארץ לא זכור שהיה רשום שיש להם בעיות מיוחדות
לגבי בעיות בסמסונגים פה בארץ לא זכור שהיה רשום שיש להם בעיות מיוחדות
(לא לרכוש S21 FE יען כי הוא זולל סוללה מסיבה לא ידועה, אופטימיזציה דפוקה בין המעבד לשאר הרכיבים בטלפון שגורמת לסוללה להתרוקן במהירות)

ראשית תודה על התגובה.

דיי הזוי שבשנת 2023 למרות שבישראל ע"פ חוק אין איסור להקליט שיחות בסלולאר את היבואניות זה לא באמת מעניין וכדי שאולי האופציה תעבוד לך על המכשיר צריך לבצע כל מיני פעולות של שינוי שפה וכו'.
היחידה שבאה באמת עם הקלטת שיחות לשוק הישראלי זו סמסונג וזו נקודה לזכותה (למי שחשובה לו האופציה).

לגבי הזנפון 8, לא הייתי מתקרב אליו עקב בעיות התחממות ומכשירים רבים שפשוט מתים תוך כדי שימוש אחרי X זמן של שימוש (לרוב שנה).
לגבי הזנפון 9, דווקא אחד מהמגיבים בפורום של אסוס ZENTALK הוא מישראל והמכשיר שלו סבל מבעיות בלוח אם (שהתבטא בבעיות בספיקר ובריסוטים של המכשיר על דעת עצמו - דבר שעלה מעוד משתמשים בחו"ל) עניין אותי לדעת אם גם פה צף דבר כזה, מתשובתך אני מבין שלא.

הקישור ששלחת ל-S22 זה מכשיר של יבואן מקביל, ליבואן מקביל של מכשירי סמסונג אין הבטחה של הקלטת שיחות, או שאני טועה?

SHERME

Well-known member
ראשית תודה על התגובה.

דיי הזוי שבשנת 2023 למרות שבישראל ע"פ חוק אין איסור להקליט שיחות בסלולאר את היבואניות זה לא באמת מעניין וכדי שאולי האופציה תעבוד לך על המכשיר צריך לבצע כל מיני פעולות של שינוי שפה וכו'.
היחידה שבאה באמת עם הקלטת שיחות לשוק הישראלי זו סמסונג וזו נקודה לזכותה (למי שחשובה לו האופציה).

לגבי הזנפון 8, לא הייתי מתקרב אליו עקב בעיות התחממות ומכשירים רבים שפשוט מתים תוך כדי שימוש אחרי X זמן של שימוש (לרוב שנה).
לגבי הזנפון 9, דווקא אחד מהמגיבים בפורום של אסוס ZENTALK הוא מישראל והמכשיר שלו סבל מבעיות בלוח אם (שהתבטא בבעיות בספיקר ובריסוטים של המכשיר על דעת עצמו - דבר שעלה מעוד משתמשים בחו"ל) עניין אותי לדעת אם גם פה צף דבר כזה, מתשובתך אני מבין שלא.

הקישור ששלחת ל-S22 זה מכשיר של יבואן מקביל, ליבואן מקביל של מכשירי סמסונג אין הבטחה של הקלטת שיחות, או שאני טועה?
אתה לא טועה

אם רוכשים סמסונג בישראל ורוצים הקלטת שיחות לרוב חייבים מכשיר יבואן רשמי
הנקודה היא ששני היבואנים הרשמיים של סמסונג שמביאים את הטלפונים לישראל מקבלים מכשירים שמראש ידוע שהם מגיעים לישראל ולכן אפשר להקליט בהם שיחות

הלינקים שהבאתי לך לחנות בשם ELINE שידועה בציבור ומצהירה בעצמה שכל הטלפונים של סמסונג שהם מוכרים מגיעים עם אפשרות של הקלטת שיחות
כנראה שהם משיגים כמויות של טלפונים בדרך זו או אחרת שידוע שהשיווק שלהם מיועד לישראל
בכל אופן רשמתי ליתר ביטחון שטרום הרכישה לוודאות איתם שהטלפון שאתה מזמין מהם אכן תומך בהקלטת שיחות בישראל

לגבי ZENFONE 9 באמת שלא מצאתי שיש לו בעיות מיוחדות
בל נשכח שהם ממצבים את עצמם כמותג יוקרה, מראש הם מיתגו את עצמם כטלפונים יקרים, לא רק בישראל גם בעולם

gil_

New member
אתה לא טועה

אם רוכשים סמסונג בישראל ורוצים הקלטת שיחות לרוב חייבים מכשיר יבואן רשמי
הנקודה היא ששני היבואנים הרשמיים של סמסונג שמביאים את הטלפונים לישראל מקבלים מכשירים שמראש ידוע שהם מגיעים לישראל ולכן אפשר להקליט בהם שיחות

הלינקים שהבאתי לך לחנות בשם ELINE שידועה בציבור ומצהירה בעצמה שכל הטלפונים של סמסונג שהם מוכרים מגיעים עם אפשרות של הקלטת שיחות
כנראה שהם משיגים כמויות של טלפונים בדרך זו או אחרת שידוע שהשיווק שלהם מיועד לישראל
בכל אופן רשמתי ליתר ביטחון שטרום הרכישה לוודאות איתם שהטלפון שאתה מזמין מהם אכן תומך בהקלטת שיחות בישראל

לגבי ZENFONE 9 באמת שלא מצאתי שיש לו בעיות מיוחדות
בל נשכח שהם ממצבים את עצמם כמותג יוקרה, מראש הם מיתגו את עצמם כטלפונים יקרים, לא רק בישראל גם בעולם
תודה רבה לך.

גק לוי

Active member
שלום,

תודה.
שיאומי כרגע לא תומכים בהקלטת שיחות בישראל.

יש עוד טלפון שבדקתי אותו ובחייגן של גוגל ניתן להקליט בו שיחות.
REALME GT 2.

נמכר כרגע במחיר של 1650 שקל, כאשר מידי פעם מחירו יורד ל1600 שקל, וחוזר בחזרה ל1650 שקל.

יש לציין שהממשק מבוסס על COLOR OS 13.1 הממשק הראשי של כל מותגי BBK הסינית (וואן פלוס/רילמי/VIVO/OPPO).
ולכן הם דומים מאוד בבסיס שלהם.
ואין הבדל גדול ביניהם.
בREALME GT 2 הממשק REALME UI 4.0 ואנדרואיד 13.
קרוב לאנדרואיד סטוק עם מינימום אפליקציות מערכת.

1) טלפונים של OPPO ושל VIVO מותגים של BBK.
OPPO = ממשק COLOR OS 13.1
VIVO = ממשק פאן טאצ' 13.1
אצל שניהם הממשק מפוצץ באפליקציות מערכת והרבה זבל.

2) ONEPLUS עוד מותג של BBK מגיע עם ממשק אוקסיג'ן 13.1

gil_

New member
שיאומי כרגע לא תומכים בהקלטת שיחות בישראל.

יש עוד טלפון שבדקתי אותו ובחייגן של גוגל ניתן להקליט בו שיחות.
REALME GT 2.

נמכר כרגע במחיר של 1650 שקל, כאשר מידי פעם מחירו יורד ל1600 שקל, וחוזר בחזרה ל1650 שקל.

יש לציין שהממשק מבוסס על COLOR OS 13.1 הממשק הראשי של כל מותגי BBK הסינית (וואן פלוס/רילמי/VIVO/OPPO).
ולכן הם דומים מאוד בבסיס שלהם.
ואין הבדל גדול ביניהם.
בREALME GT 2 הממשק REALME UI 4.0 ואנדרואיד 13.

1) טלפונים של OPPO ושל VIVO מותגים של BBK.
OPPO = ממשק COLOR OS 13.1
VIVO = ממשק פאן טאצ' 13.1
אצל שניהם הממשק מפוצץ באפליקציות מערכת והרבה זבל.

2) ONEPLUS עוד מותג של BBK מגיע עם ממשק אוקסיג'ן 13.1
לגבי שיאומי, ממה שאני ניסיתי על מכשיר של עמית לעבודה וגם של אשתי לפני כחודשיים, היה ניתן להקליט שיחות עם החייגן של גוגל אבל רק לאחר החלפה לשפה האנגלית וללא הקלטה אוטומטית.

התעניינתי גם בREALME אבל בGT 3 NEO, עם מעבד שפחות מתחמם וגם מעט יותר קל, אבל לא הצלחתי להבין אם לו יש הקלטת שיחות, גם היבואן עצמו התנדנד עם זה, פעם אמר כן, פעם לא.

תודה.

נערך לאחרונה ב:

גק לוי

Active member
לגבי שיאומי, ממה שאני ניסיתי על מכשיר של עמית לעבודה וגם של אשתי לפני כחודשיים, היה ניתן להקליט שיחות עם החייגן של גוגל אבל רק לאחר החלפה לשפה האנגלית וללא הקלטה אוטומטית.

התעניינתי גם בREALME אבל בGT 3 NEO, עם מעבד שפחות מתחמם וגם מעט יותר קל, אבל לא הצלחתי להבין אם לו יש הקלטת שיחות, גם היבואן עצמו התנדנד עם זה, פעם אמר כן, פעם לא.

תודה.
אפרופו רילמי NEO 3.

dotCall

New member
שלום,

תודה.

אכן צודק ומאז העדכון של מאי באמת נהיה מורכב להקליט שיחות.
מציע לך לא להגביל את עצמך למכשיר כזה או אחר ופשוט להשתמש בשירות הקלטות:

שירות שלנו: רובופון מקליט שיחות on demand, כלומר תצטרך להתקשר דרך השירות כדי להקליט את השיחה.
או אקסטרה מובייל: הקלטת כל השיחות ע"ג הרשת - תמיד עובד בלי תקלות, מקליט נכנסות ויוצאות.

בשני השירותים ההקלטות נשמרות ומגובות בענן ונגישות תמיד.
בהצלחה!

גק לוי

Active member
אכן צודק ומאז העדכון של מאי באמת נהיה מורכב להקליט שיחות.
מציע לך לא להגביל את עצמך למכשיר כזה או אחר ופשוט להשתמש בשירות הקלטות:

שירות שלנו: רובופון מקליט שיחות on demand, כלומר תצטרך להתקשר דרך השירות כדי להקליט את השיחה.
או אקסטרה מובייל: הקלטת כל השיחות ע"ג הרשת - תמיד עובד בלי תקלות, מקליט נכנסות ויוצאות.

בשני השירותים ההקלטות נשמרות ומגובות בענן ונגישות תמיד.
בהצלחה!
חפש פרייארים במקומות אחרים.
מי משלם היום על הקלטת שיחות.

יש הקלטה קונים את הטלפון.
אין הקלטה לא קונים את הטלפון.
סה טו.

רוב הזמן נח

Well-known member
בשיאומי תלחצו קודם על הישום של הטלפון לחיצה ממושכת. ואז על פרטי הישום
ואז למטה באמצע תסירו את העדכונים שיש לחייגן.

ואז תעבירו לאנגלית ותקליטו ואז תעבירו שוב לעברית.

ואז זה יחזור להקליט.

נערך לאחרונה ב:
למעלה