הקליטה ברשת אורנ"ג

הקליטה ברשת אורנ"ג

הקליטה ברשת אורנ"ג כל כך גרועה שזה כמו לנסות ולקלוט גלגל"ץ בתאילנד

Pentax

New member
קודם כל - תרגע!!!../images/Emo101.gif

הייתי בסלקום ועברתי לאורנג´! את האמת - לא הבחנתי בהבדלי הקליטה. מה שכן - קול באורנג´ נשמע יותר צלול! לגבי השירות - באורנג´ לדעתי הוא המקצועי והטוב ביותר!!! בפעם הבאה לפני שתצעק - תבדוק את המתחרים! אני כבר בדקתי את כולם ולדעתי אורנג´ - הכי מתקדמת, מודרנית ומשתלמת בישראל! מיליון וחצי מנוים בשלוש שנים... מה אתה אומר?

peretzy

New member
תשובה שלי!!!!

א. הקליטה באורנג´ חרא!!! ולפחות למישהו אחד יש זכות להגיד כי הוא בעצמו לקוח של אורנג´ ..סוף סוף בן אדם שיכול להבין אותי על טענותי... אני מאמין לו ואני הייתי מציע לו לעבור לאמיגו ,הרשת עם הקליטה שאין עליה... למרות מה שכולכם מדברים פה נגדם..אתם כולכם קשקשנים.. לאף אחד ממכם אין אמיגו שהוא יכול לדבר-אז פשוט דיי לקשקש. היחידי שיש לו זכות לדבר זה אייל ואני שיש להם אמיגו פה אייל לא התלונן על אמיגו כי הוא מרוצה מהם כמוני. ב. בדבר אחד אני מצדיק ואני איתו בדעה של פינטקס או משהו כזה שיש לאורנג´ את השירות הכי טוב שיש ! זה

oleg_kh

New member
תסלח לי.. אבל...

לאמיגו יש את הקליטה הכי דפוקה במדינה! היה לי אמיגו חצי שנה והסתובבתי בכל המקומות הכי נידחים שרק קיימים באזור דימונה וקמ"ג אז אל תספר לי על קליטה כי מזל שהיה לי את האורנג´ עליי אחרת הייתי נתקע בלי קשר לעולם החיצון... הכי מצחיק - אם נכנסים עם אמיגו לתוך בית בשדרות\אופקים\דימונה\נתיבות הקליטה נעלמת... נחמד לא? לגבי איכות קול הרי שפלאפון הכי מתקדמת כרגע עם מקודד הקול EVRC שהוא המתקדם ביותר בשוק כרגע. הכי מעצבן אותי זאת הדממה בין משפט למשפט אבל נסבל.

peretzy

New member
שתוק! עוד אחד ...

יש לי אמיגו ואין לי שום בעיות קליטה כל הזמן הוא על מקסימום קליטה אז אל תזבל את השכל עוד אחד שסתם משמיץ את אמיגו!!

ashomer

New member
peretzy צא מהבועה...

אתה בטח גר בתל-אביב או בעוד איזה עיר מרכזית, בכל מקרה המירס של אבא שלי לא קולט אצלי בבית - באשדוד

oleg_kh

New member
"שתוק" ?

כשתדע לנהל דיון נורמלי ודו שיח אנושי תבוא לדבר. עד אז... שחק עם המירס שלך.

idan3k

New member
לא מספיק אתב מבלבל לנו בשכל כל פעם

עם האמיגו שלך אתה עוד מקלל כל מי שחולק על דעתך?? המשפט הזה נכתב בהתחלה המילים ממש לא יפות אבל אני לא מתכוון ללכלך בפורום אז תן למיון שלך לקחת אותך רחוק...

למעלה