עברו חודשיים מאז ש"מר-לי" יצא, מעניין לשמוע ממכם איזה שיר, אם בכלל, הייתם רוצים לראות יוצא בתור הקליפ החמישי (!) מהאלבום: 1. מהפכה קטנה 2. אהבתו 3. לזרום 4. נסה אותי 5. שיר חדש מהאלבום הבא
הייתי רוצה לראות את הקליפ של "נסה אותי"... הוא ממש יפה.. וזה יכול להיות ממש ממש ממש ממש נחמד אם יעלו אותו ב 24. אמממ...למהפכה קטנה יש בכללי קליפ שהיא עשתה בתוכנית "מרגיש בבית" עם חמי רודנר. אז.. נממ.. אולי "בין המילים" יכול להיות נחמד.. כי עדיין לא שמעתי את השיר הזה):
שיר קלאסי בשביל קליפ. אני יכול לדמיין את זה - עם תנועות מצלמה איטיות, קלוזאפים היסטרים, משהו נקי ואקספרסיבי שמנצל את הפאוזות בשיר, משטחי צבע, משחקי מהירות, זה יכול להיות קליפ מהפנט לדעתי.
אהלן תומר... דבר שני- לא ראיתי עדיין את הקליפ ל"מר לי" אז אני עדיין מלאת ציפייה. ואם הייתי צריכה לבחור- "קסמים" או "נדנדה". שדרך אגב- הקליפ של "מלכת הפופ" נראה לי ממש מתאים ל "נדנדה" לא יודעת למה... אני דמיינתי לי קליפ אחר לגמרי לשיר הזה... יום טוב חברים יעל
אני די מסכימה עם יעל...קליפ ל"קסמים" יכול להיות מדהים!!! את "מלכת הפופ", הקליפ, דמיינתי אחרת לגמרי, מאחר והקליפ משקף רק אספקט אחד של השיר (את החיצוני). "לזרום" הוא אחד השירים האהובים עלי של בתי, אבל משום מה הוא לא הפייבוריט שלי לקליפ הבא. "אהבתו" זה שיר שמאוד מאוד מאוד הייתי רוצה שיהיה לו קליפ (אני ממש מדמיינת את בתי מנגנת על פסנתר בקליפ קצת אפלולי, עם נרות...) זהו בגדול חן
המטרה בקליפ הייתה ללכת על אותו אספקט שהשיר הלך עליו - מילים חשובות וגדולות עטופות בעטיפה של ממתק וכך גם הקליפ. אחד הדברים הגאוניים בשיר, שהוא מושך אותך להקשיב לו בגלל שהוא כל כך מלודי ונגיש אבל הוא מכיל בתוכו אידיאלוגיות שלמות והקליפ משמש לאותה מטרה. ועוד משהו - הקליפ יצא בזמנו בקיץ ושימש כקונטרסט צבעוני כנגד כל האפלוליות שיצאה אז (הראל מויאל, רמי קלינשטיין וכו') שזו גם הייתה טקטיקה. אבל באמת, זה מדהים איך שכל אחד יכול לשמוע ולדמיין את השיר בראש איך שהוא רוצה - זה הרי הקסם של הדמיון שלנו...