הקליפ החדש של גאגא לסינגל G.U.Y. בחוץ!

Drunk in Love

New member
הקליפ החדש של גאגא לסינגל G.U.Y. בחוץ!

את התגובה המלאה והמפורטת שלי אני אפרסם מחר.

קליפ באורך שבע דקות, כשהסרטון עצמו הוא בן 11 דקות. הארבע דקות האחרונות הן של קרדיטים.
חוץ מהסינגל החדש G.U.Y. שכמובן מתפרס על רוב הקליפ יש שם גם את השירים Venus ו- ARTPOP ובקרדיטים את MANICURE.

https://www.youtube.com/watch?v=PNu_-deVemE&list=UU07Kxew-cMIaykMOkzqHtBQ

מה אתם אומרים?

YEEZUS

New member
זה לא Bad Romance ולא Telephone,

אפילו לא מגיע לרמה של Poker Face, אבל בפני עצמו וביחס לקליפים של גאגא מאז תקופת Born This Way, זה מעולה.
נהניתי לצפות בזה, למרות שאני מרגיש שהיא שמרה על טעם טוב (שוב, הכל יחסי) ולא מתחה מספיק את הגבולות כמו שאני מצפה ממנה.

אבל אני חייב להגיד שהיא סקסית בטירוף בקליפ הזה. היא בחיים לא נראתה כל כך טוב.

דרך אגב, החלק של ARTPOP ממש מזכיר לי את הקליפ של Runaway של קאנייה וסט (סליטה איבנקס
).

DAN1EL

New member
הממ

א. קאנייה ווסט התקשר...
ב. הלהקה של הבנות בחליפות הוורודות עם הנבל והתוף מרים - WTF?!

ג. גהגה כבובת לגו - WTF2?

ד. ברגע שהוצאנו את רגעי ההזייה הבודדים והמשעשעים ואת הרעיונות של קאנייה ווסט, נשארנו עם קליפ בנאלי, חסר השראה, ריקודים באולפן ובבריכה, רקדנים ורקדניות בבגדים מינימליים ושום קשר בין הסצינות. בנוסף - העריכה תמוהה, כל הקטע של Venus לא קשור ולא זורם בשיט עם האימג'ים, וכל הקליפ הזה נראה כמו סקיצה לא גמורה, כמה רעיונות לא מקוריים שהועלו באופן אסוציאטיבי וחוברו יחד לשעטנז לא ברור ומטופש.
ה. השיר גרוע.
ו. ה-era הזה מביך, בבקשה שייגמר כבר.

LiRs Lullaby

New member
מסכימה בעיקר עם ד-ו

כל הדברים ההזויים שהיא עושה בקליפים זה משהו שכבר הספקתי להתרגל אליו...

Drunk in Love

New member
G.U.Y. בנקודות:

- קודם כל - שיר מעולה. היציאה שלו כסינגל גרמה לי להעריך ולאהוב אותו מחדש בימים האחרונים. שיר שמזכיר מבחינת המבנה ותחושת ה- ''אינסטנט'' שלו את השירים הראשונים שלה מ- The Fame. לדעתי האישית הוא לא פחות טוב משני הלהיטים הגדולים הראשונים שלה - Just Dance ו- Poker Face. בחירה מצוינת לסינגל ושיר חזק.
- הקליפ הזה הוא אחד הדברים הויזואלים היותר מוצלחים ושאפתניים של גאגא. כנראה שהקלישאה שמה שלא הורג מחשל נכונה לגבי גאגא. היא עברה תקופה לא קלה (מה שמשתקף גם בעלילת הקליפ הזה) וגייסה את כל הכוחות שלה בשביל ליצור את אחד הקליפים המושקעים והאיכותיים שלה עד היום.
- ההתחלה של ARTPOP מהממת, יצירתית ואפית. אני לא חושב שהיא שחקנית כזאת טובה אבל היא התעלתה על עצמה בקטע הזה, הייתה מאוד משכנעת וראו שיש לה חיבור אישי לנושא אותו היא הציגה. אני מתאר לעצמי שאת העלילה ואת הסיפור מאחורי הקליפ הזה היא תסביר בקרוב, אבל לי כבר יש כמה כיוונים אפשריים בראש. מחכה לשמוע.
- המעבר בין ARTPOP ל- Venus היה ממש יפה וגם הגרסה הזאת של השיר ARTPOP הייתה מיוחדת והתאימה בול למצב. דווקא המעבר בין Venus ל- G.U.Y. קרה מהר מדי ולא היה ברור, אולי בגלל שאני כל כך אוהב את Venus.
- רק גאגא יכולה לעשות קאמבק כזה ולהוריד לעצמה מהסיכויים כשהיא משחררת ל- VEVO סרטון באורך 11 דקות שארבעת הדקות האחרונות מתוכו הן של קרדיטים. שתלמד מביונסה ותשחרר וידיאו יעודי לקרדיטים עצמם. אנשים סתם מתעייפים לראות 11 דקות ועוצרים באמצע או שבכלל לא נכנסים לקליפ. אני מקווה שזה לא יפריע להצלחת השיר, או שתשכיל לשחרר ל- VEVO גרסה מקוצרת של הקליפ רק עם G.U.Y.
- השילוב של אנדי כהן, עקרות הבית החרוצות ושילוב אייקונים לאורך ההיסטוריה חמוד אבל בעיני לא תרם מי יודע לקליפ. בצפיה הראשונה בקליפ מאוד התעצבנתי שככה היא הרסה את הפזמון של Venus כשנתנה לעקרות הבית לבצע אותו. בצפיה השניה כבר התרגלתי וזה היה נראה לי נחמד יותר.
- כל החצי השני של G.U.Y. מושלם חוץ מזה שהייתי נותן יותר במה למראה שמלת הזהב שלה, שהיה מדהים בעיני. בכלל, היא בחיים לא נראתה כל כך טוב בקליפ שלה. הרבה יותר יפה וחיננית מבעבר.
- הקליפ מזכיר לי בחלקים קליפים של תחילת האלפיימז וסוף הניינטיז. הסט של הסוף של G.U.Y מזכיר לי קליפים מושקעים של הדסטיניז צ'יילד ואת Crazy של בריטני, גם באנרגיות ובכוריאוגרפיה. אם כבר מדברים על ריקוד - היא השתפרה לחלוטין, כוריאוגרפיה מטורפת, השקעה של 100%, היא לא עשתה לעצמה הנחות.
- הייתה צריכה לשמר יותר את סצינת הריקוד עם בגד הגוף המוזהב! לוק מטריף. באופן כללי אני מסכים עם ביקורות שאומרות שהיא נראית קצת יותר מדי כמו חברתה הטובה דונטלה החייזרית בקליפ הזה, אבל עדיין מהממת וסקסית.
- ברגע שהבנתי מה עומד מאחורי העלילה ומאחורי הקליפ הזה אני אוהב אותו יותר. שילוב האלמנטים והרעיוניות שמאחורי הקליפ הזה הופכים אותו ללא סתם ''עוד אחד'', אלה למשהו שבמידה ויצליח יהפוך בהמשך לאחד משירי החותם שלה, ושלא נדבר על הקליפ. אני חושב שמגיע לה כל הקרדיט בעולם על העבודה הזאת. אני מהמחנה שמאוד אוהב את האלבום האחרון ששחררה, כידוע.

בסך הכל כל הדבר הזה מקבל ממני 9 מתוך 10 בסולם G.U.Y.
היא שיחקה אותה לגמרי. מצוינת.

RTur

New member
אממ.. אני... אוהב את זה!

הנה גאגא סוף סוף התעוררה

מלבד כמה שוטים בודדים שהיו ממש מיותרים והזויים (למשל הבחורות בשמלות הורודות בהתחלה ש"מנגנות" ושרות את ונוס - WTF?! וגם מה קשור הכפיל מייקל ג'קסון הזה?) זה ממש יופי של קליפ! מאוד מושקע והיא לא יוצאת פה מעיקה, נחמד השילוב של שני השירים הנוספים בהתחלה לפני שG.U.Y מתחיל. היא באמת נראית פה גם טוב כמו שציינו פה.
נהניתי מאוד מהכוריאוגרפיה. זה ריקוד! לא האוסף תנועות המגושמות והמכוערות שהיא נהגה לעשות לאחרונה. אהבתי מאוד את השוטים שהיא עם הבגד גוף המוזהב והם במעין מבנה שנראה מצרי כזה. חבל שלא נתנו לזה יותר זמן בקליפ.
גם השיר עצמו ממש טוב לדעתי. הפקה מאוד "רגועה" וקלילה יחסית ולא כבדה ואגרסיבית כמו שאפיינה אותה החל מBTW שממש לא אהבתי.
יופי גאגא. הפעם הצליח לה.

2Dirrty4U

New member
איך היא אוהבת את זה ארוווךךךךך

התייאשתי אחרי 3 דק'

(וממש אמין שהשומרים בשוט אחד הניחו אותה על הגב ובשוט שני עדיין יש לה את החץ תקוע בגב
)

ערן1987

New member
הוי, זה היה כל כך מיותר

איפה התעוזה? איפה האומץ? איפה היכולת לקחת קליפ ממוצע ולעשות ממנו משהו שיעיף לי ת'ראש? נעלם, כל זה נעלם.

ליידי גאגא הפכה, מבחינתי, לאחת הזמרות הכי מעניינות בעולם לעוד זמרת פופ-דאנס. ליידי פח, נראה לי שכך אקרא לה מעכשיו והלאה.

LiRs Lullaby

New member
קליפ מבולבל נורא

איך עם כל כך הרבה השקעה בתפאורה, רקדנים, לוקיישנים, סטיילינג וכו', יצא לה משהו כזה מעפן ומשעמם? אפילו המוזיקה לא כזו קליטה ואין משהו ש"נתפס" באוזן. אתם יודעים, משהו קטן כזה שנקרא "פזמון"...? היא דילגה שם בין ונוס, ארוס ל-G.U.Y ולא הבנתי מה היא רוצה ממני

שורה תחתונה:
.

למעלה