הקליפ החדש של גרין דיי HOLIDAY להור

• פותח הנושא clam
  • פורסם בתאריך

clam

New member
הקליפ החדש של גרין דיי HOLIDAY להור

להורדה פה תרדו ממש קצת למטה וזה שם. וכאן אפשר להוריד את רגע הזכייה של גרין דיי אתמול בגראמי.

WiseL

New member
נכון

תודה.זה קליף יפה ואני לא יודעת איפה מחפסים. אבל לא רואים אותו עד הסוף לא נורא :p

WiseL

New member
אופסי

עכשיו רואים תודה

נטיטע

New member
וואי תודה!!!

אני מורידה עכשיו תקליפ, הקטע של הזכיה .. פשוט אין לי מילים!

אז מה אפשר בעצם להסיק מהקליפ?

זה מה שאני חשבתי: הקישור בין הקליפ הזה לBlvd. הוא ממש ממש ברור. השאלה היא, איך הקליפ הזה מתקשר לקודם (שהוא בעצם השני בסדר כרונולוגי)? בהולידי יש הרבה סימנים ואייקונים מהתרבות האמריקאית של שנות ה50+ (אלביס, בילי בתור החנון של ה60, והשפנפנות), והכול אמור להיות בלילה, כמו מסיבה אחת גדולה. "לאס וגאס". הם נוסעים להם בסבבה, הכול נראה נהדר וכיף, וסבבה, עד שנגמר הלילה, והם מתעוררים להאנגאובר שאחרי.. בBLVD, הם מתעוררים עם האנגובר, כשההולידי שהיה להם עדיין מהדהד בראש שלהם (שימו לב איזה שיר מתנגן בתחילת הקליפ של BLVD). לכל "לאס וגאס", יש את מדבריות נוואדה שלו... הם מתעוררים לעובדה שכל מה שהיה בלילה, היה רק אשליה שמתנפצת באור היום, שכל המסיבות נגמרו, וכל האורות הצבעוניים והמפתים של וגאס לא דלוקים, אלא שמש מציאותית ולוהטת בפנים. רואים שמאחורי כל הניאון והנצנצים, הבאר של הולידי הוא בעצם מחסן נטוש ומסריח. והרחובות בעלי הניאונים היפים הם רחובות שוממים, אורבנים משעממים, בעלי קבצנים ואומללות. כאילו, הולידיי זה לאס וגאס, מקדונלדס, toys R us, וכל שאר החרא הזה. בBLVD רואים את המציאות כמו שהיא, ולא את גרסת הפלאסטיק והניאון שמנסים למכור לנו. זוהי לפחות זעתי, ואשמח לקבל דעות שונות/סוטרות לשלי:)

דוקי1

New member
אני מסכימה בהחלט

כמובן שניתן לראות את ההקשר בין שני הקליפים, הדבר המוזר שלא הבנתי הוא, למה הם הוציאו קודם את בולברד ולא את הולדיי, הרי זה אמור להיות ההפך. מה שניראה לי שהם ניסו לעשות זה אחד משני הדברים 1, או שהם מנסים להראות שבסופו של דבר מה שיותר הרוב זוכרים זה את הולידיי, המסיבות, המיינסטרים, שזה תמיד מה שבא קודם, ולאחר מכן אחרי שאתה חווה אפילו מעט מין המצב הזה אתה מגיע למסקנה שהכל חרטה, מה שקורה בבולברד. ממ.. לא הצלחתי להסביר את עצמי כמו שרציתי. 2, מאחר שטקס הגראמי היה באותה שנה, והם ידעו איזה הצלחה תצא מבולברד, אז הם העדיפו לחרוש על השיר הזה לטעמם של הציבור הרחב ולא רק אוהבי הפאנק, וכך תיהיה זכייה מובטחת. מה שלא ניראה לי.. בכול מיקרה, הקליפ מעולה, הבמאי שהם בחרו לעצמם עוד יותר מעולה, וכלומדת במגאמת קולנוע, אני בטוחה שאני אראה אותו למורה שלי, שידע מה הציפיות שלי מעצמי.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאיזה קליפ חמוד, תודה!!

אני מתה על Holiday שיר מקסים!!

אע../images/Emo163.gif

לחצי על download עם מקש ימני ואז save target as. צריך לחכות קצת ואז זה פותח לך את התיקיות ואת יכול הלשמור ובלע בלע בלע.

tnnia

New member
פורום גרין דיי הכי שולט בעולם!!!!!!

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה !!!!! חיפשתי את הקליפ טונה זמן! חרשתי על האנטרנט... תודה תודה תודה!!!!

למעלה