הקליפ החדש של טאטו

הקליפ החדש של טאטו

לא יודע אם נתנו כבר להורדה את הקליפ אבל היה פריימרה עולמית לקליפ לשיר How soon is now הקליפ
השיר

adber

New member
עזרה עזרה עזרה, כנסו...

אין לי גיא פינס כי יש לי יס. אז תצפו היום ותראו מה אומרים לגבי הביקור ביום שלישי.

נו אופנס לכולכם...

אבל זה פשוט עצוב, איך הן לקחו שיר פשוט מדהים, עם משמעות אמיתית ואיכויות אדירות, והפכו אותו לדבר המגעיל ביותר ששמעתי בחיי... במקרה ואתם לא מעריצים עיוורים, שמוכנים להקשיב לדעה קצת שונה, אובייקטיבית ולא פנאטית (ואתם עדיין קוראים תגובה זו)- אני בהחלט ממליץ לכם לשמוע את הגירסה המקורית של השיר (של the smiths) או אפילו את החידוש המצוין של love spit love, להתאהב, ולהבין שמה שטאטו עשו לשיר הזה הוא פשוט פשע מחריד... אל תבינו אותי לא נכון... אני לא בא לרדת על טאטו או עליכם... אני בהחלט מודה שהן די מוכשרות ויש להן קולות טובים... אפילו השירים שלהם סבירים ביותר והן באמת הצלחה אדירה כיום, ואולי בצדק...פשוט מאוד הפריע לי מה שעשו לאחד השירים שאני הכי אוהב בעולם... יומטוב.

Mrs James

New member
וווואייי מאוררררררררררר

הייתי בטוחה שתגיב בקשר לזה...חחחחחחחחחחחחחח

אני יותר אהבתי את הגרסה שלהם...

היא יותר כסחנית ונותנת יותר משמעות אתית למילים מאשר זאתי של "דה סמיטס" שהיא יותר רכה כזו...

אממ אם כן זו הסיבה....

לא טעיתי ,טאטו אכן מצלמים את הקליפ החדש שלהם "show me love" .פשוט הן מצאו לנכון גם להוציא לאור את השיר "how soon is now" ומצאו לזה פתרון נהדר.במקום לצלם קליפ ,הן גיבבו אוסף של צילומי וידאו שלהן, בהקלטות,בראיונות,במלון ומהופעה והדביקו לזה את השיר שלדעתי הוא אחד היפים בדיסק.

למעלה