הקליפ החדש של מדונה

מישהי

New member
הקליפ החדש של מדונה../images/Emo5.gif

איזה קליפ מזעזע היא עשתה...וגם לא הבנתי את כל הקטע הזה שהיא מניחה תפילין..מה היא מנסה להראות? אני בכלל גם ככה לא מתה עלייה... וגם זה היה מחריד עם כל הזכוכיות וזה.. בקיצור א-י-כ-ס-ה-!

LadyEnVogue

New member
קליפ מדהים !!!

תקראי את הפירוש לקליפ כאן : http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?id=95&msgid=8077297 אלכסנדרה

WickeDevil

New member
הקליפ מדהים, הוא עשוי בצורה ../images/Emo60.gif

מדהימה, והרמה מצוינת...

yanivtr

New member
על מה את מדברת?!?!, קליפ מדהים!!!

הקליפ מדהים, ויותר מזה ממש ממש ממש ממש מדהים, ממש יצירת אומנות, וגם אם מבינים את כל הפירוש של השיר(מקודם נתנו קישור לפירוש, אני מציע לך מאוד לקרוא אותו) אם מבינים גם את הפירוש מבינים עוד יותר עד כמה הקליפ מדהים!! ושלא נדבר על השיר, שיר לא פחות מדהים מהקליפ עצמו... וגם שתביני כתוב על אחת הזמרות הגדולות בעולם מילה בעברית, אם זה לא כבוד גדול אז אני לא יודע מה זה...

Emc2

New member
תראי

כדי להבין את הגאונות של הקליפ צריך לדעת שני דברים א) הבנה בסיסית בקבלה היהודית... (כן עזרו לך ונתנו לך לינק לפירוש מדויק במקרה הספציפי הזה) ב) הכרה עמוקה של סדרת סרטי ג´יימס בונד... מספר האלמנטים המופיעים בקליפ... דוגמת הרוצח השכיר בעל הכובע... החתול הלבן... היהלומים... הבחורות יצוקות הזהב (לתת רפרנס יותר מדויק? בכיף
).... כל זה הופך את הקליפ גם לויזואלית אחד הקליפ היותר טובים שיצאו השנה (זיווית צילום באמת מושקעות... רואים שעבדו הרבה על הסטורי בארד של הקליפ) + מסר עמוק יותר ממה שנראה לעים הופכים את הקליפ לאחד הדברים היותר טובים שנראו בערוץ היבש MTV בזמן האחרון... ושוב... היא מוכיחה לכככככככככולם מי הייתה ותהיי הגברה הראשונה של המוזיקה

yanivtr

New member
הקליפ החדש של מדונה זה רק אני או ש

אני הייתי חייב לספר לכם על ההתלהבות שלי מהקליפ החדש של מדונה וממדנוה עצמה, אני לא יודע אם זה רק אני אבל אני ממש התרגשתי כשראיתי שכתוב על אחת הזמרות הטובות בעולם אם לא הטובה ביותר מילה בעברית על היד. לדעתי זה ממש ממש ממש כבוד גדול, אני מספר את זה לחברים שלי והם אדישים ולא משנה להם כל כך, וגם היא כאילו מניחה תפילין שזה ממש היה השיא ולא ציפיתי לזה בכלל, שתבינו הזמרת הגדולה בעולם נקשרת ליהדות ולומדת קבלה כאלו תקלטו היא לומדת קבלה... שתבינו אני לא יודע אם זה רק אני אבל אני ממש מתרגש מזה, אני לא מבין איך אפשר להיות כל כך אדישים, ולאלו שלא בעיניינים אני יכול להזכיר להם שגם האלבום החדש של מדונה יקראו לו -"אין סוף" שוב שתבינו שם האלבום בעברית. אז אני לא מבין תגידו זה לא מרגש אתכם או מה?!!?!?!?! מדונה
- המשיכי כך

כל-כל קשה לשרשר?!

חייב לפתוח הודעה חדשה? אי אפשר לשרשר להודעה הקיימת שמדברת על אותו נושא? אוף! תתחילו ל-ש-ר-ש-ר

מישהי

New member
מדונה...?!..

טובבבב...באמת לא הבנתי את המסר של הקליפ.. ואני בכל זאת לא אהבתי אותו...השיר בסדר.. אבל אני לא אוהבת את מדונה......

למעלה