הקליפ החדש של פינק

yanivtr

New member
הקליפ החדש של פינק

תגידו למה אני רואה את הקליפ החדש של פינק רק בTRL, למה יש אותו רק MTVאמריקה, לא הגיעה הזמן שיהיה את זה כבר לMTV שלנו!! איזה מפגרים!!! וגם אמרתם יצא לסופי אליס בקסטור שיר חדש ולא ראיתי אותו זה לא פיייייר שאמריקה מקבלים את כל הקליפים החדשים ראשונים!! אבל אני מצדיק אותם אין כסף לקנות את כל הקליפים... אתם רואים כסף זה הכל בחיים, זה אפילו משפיע על המוזיקה!! קיצר אני מעוצבן בה ביי

4667

New member
אולי תבינו mtv אירופה לא קונה

קליפים מ mtv ארה"ב!!! הכל תלוי בחברות תקליטים.. הם בוחרות תאריכי שיווק של קליפים.

מצד שני...

יש קליפים שמשודרים כאן ולא בארה"ב. למה אתה חושב שיש MTV אסיה, וMTV אירופה וMTV אמריקה? אם היו משדרים בכל מקום את אותו הדבר אז מה הטעם החלוקה הזאת? כל איזור והסגנון שלו. אני מניח שגם פינק וגם סופי יגיעו לפה בסופו של דבר.

yanivtr

New member
גם אני מקווה שזה יגיע לכאן

ובכל זאת יש מוזיקה ששומעים בכל העולם פינק לדוגמא, בתור זמרת כל כך מצליחה כיום הייתי מצפה לראות את הקליפ שלה כבר ואני לא אמרתי שקונים את הקליפים מMTV אמריקה אז אל תכניס לי מילים לפה אני מבקש!! בכל זאת זה מעצבן

jerri

New member
השידור בMTV אירופה מוכתב על ידי

הפלייסליסט שלהם, שמה לעשות - מורכב כמעט כולו משיקולים מסחריים של חברות התקליטים השונות. מכיוון שפינק טרם הוציאה את הסינגל באירופה הוא לא ינוגן עד שחברת התקליטים האירופאית שלה תחליט שהוא זקוק לקידום.

RIP CURL1

New member
גם אני כתבתי פעם על זה משהו

שזה מעצבן איזה קליפ יפה החדש של ג´ניפר

yanivtr

New member
עדיין לא ראית את הקליפ של ג´ניפר...

הוא יצא כבר ב MTV שלנו? לצערי יש לי יס ואין לי את הMTV HITS למרות שאני מאוד מרוצה מחלק מהערוצים שיש ביס, רק חבל שהם שמו רק את MTV2(רוק) MTVBASE(ראפ+RNB) ואין שום ערוץ מיוחד לפופ, וזה דיי מעצבן אבל אני לא ממש מכיר את MTVHITS מישהו יכול להסביר לי מה זה, איך שהבנתי זה לפופ ואני עדיין מעוצבן שאין עדיין את פינק וגם שלא פתחו פורום שלה, כאילו מה איזה אדישים למה אף אחד לא פותח פורום תתעורו, אני בנאדם דיי עסוק ולא מוכן להתחייב ללפתוח פורום, זה מישהו אולי יכול לפתוח?!!?!?!?!?!? קיצר PINK RULLZ יו כמה כתבתי... אני מקווה שאני לא שיעממתי אותכם ... אני לא יודע למה אני ממשיך לרשום אבל אני משועמם אה דרך אגב ראיתם את המבול שהיה היום סוף סוף חורף ואני עדיין משועמם וגם ירד ברד טיפה ואני עדיין מתעצבן כל פעם שנאי רואה את בלו טוב אל תתיחסו למה שרשמתי, אני עכשיו בעננים טיפה, קיצר השתגעתי , זה קורה לפעמים, ואני ממשיך לכתוב כמו דפוק... טוב הנה זה הסוף בה ביי ולמקרה שלא אמרתי כבר PINK RULLZ טוב דיי אני לא ישגע אותכם שוב סליחה כמו שאמרתי אני קצת התחרפנתי עכשיו סוריי בה ביי

mandy

New member
אתה יכול לראות את הקליפ

באם טי וי אירופה, כשמשדרים את TRL. היה אותו היום...

yanivtr

New member
אני ראיתי אותו היום אבל הראו רק חלק

קטן מהשיר....

למעלה