הקליפ החדש של רובי והכושי המדהים ... לא זוכרת את שמו קליפ מ ד ה י ם!!!
M mimishh New member 30/3/02 #1 הקליפ החדש של רובי והכושי המדהים../images/Emo8.gif ... לא זוכרת את שמו קליפ מ ד ה י ם!!!
M mimishh New member 30/3/02 #4 maxi jazz אחלה שם../images/Emo157.gif ודי לרגישות עם כושים אנחנו כולם מתים על המוסיקה שלהם, הם המנצחים הגדולים של התקופה
maxi jazz אחלה שם../images/Emo157.gif ודי לרגישות עם כושים אנחנו כולם מתים על המוסיקה שלהם, הם המנצחים הגדולים של התקופה
צ צפניה בן שבתיאל New member 1/4/02 #6 אני דווקא רואה ברובי את נקודת האור היחידה בשיר ה-מעניין הזה...הנסיון ל"ראפרפ" של רובי מעלה חיוך על פניי
אני דווקא רואה ברובי את נקודת האור היחידה בשיר ה-מעניין הזה...הנסיון ל"ראפרפ" של רובי מעלה חיוך על פניי
S shiri88 New member 1/4/02 #7 לדעתי... השיר בכלל נפילה... רובי הוא לא ראפר... ומקסי ג´אז (אין לי כוח לרשום באנגלית...) פשוטץץץ אדיש (מאוד)!!!
לדעתי... השיר בכלל נפילה... רובי הוא לא ראפר... ומקסי ג´אז (אין לי כוח לרשום באנגלית...) פשוטץץץ אדיש (מאוד)!!!
Z z O e i New member 2/4/02 #8 ../images/Emo142.gif שיר מדהים, קליפ מדהים, מבצעים מדהימים... זאת לפחות דעתי...
A alonbb New member 4/4/02 #9 איזה יפה הקליפ והשיר החדשים של רובי שיר מדהים והביצוע עוד יותר טוב!!! פשוט מושלם