הקליפ החדש של שי.. מי שצפה היום במבוקשים שי היה מקום ראשון....
ח חולת גבסו המקורית New member 9/10/06 #1 הקליפ החדש של שי.. מי שצפה היום במבוקשים שי היה מקום ראשון....
M MORIYAE New member 9/10/06 #2 אכןןןן...כבודדדדדדד../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif סחטיין עליו.. אגב,קליפ מעולה... ד"א,הם שינו את השם מ"שי דקל" ל"שי גבסו"...חחח,בגיע הזמן
אכןןןן...כבודדדדדדד../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif סחטיין עליו.. אגב,קליפ מעולה... ד"א,הם שינו את השם מ"שי דקל" ל"שי גבסו"...חחח,בגיע הזמן
ר רעות גבסו8 New member 9/10/06 #3 כן כי היוצרים של הקליפ התקשרו ל24.. עכשיו הם גם רשומים שם חעחעחע וכדי שזה ישאר תצביעו~~ 2462 למספר 2424 בSMS ובאתר :www.music24.co.il כמה שיותר שמות משמתשים וSMSים!! חייבים לשמור על המקום הזה!!
כן כי היוצרים של הקליפ התקשרו ל24.. עכשיו הם גם רשומים שם חעחעחע וכדי שזה ישאר תצביעו~~ 2462 למספר 2424 בSMS ובאתר :www.music24.co.il כמה שיותר שמות משמתשים וSMSים!! חייבים לשמור על המקום הזה!!
A alon136 New member 10/10/06 #4 איזה כבוד../images/Emo9.gif מתנה ליומולדת אני הולך לאחת מההופעות של שי מישהו יודע מתי הוא מופיע בתל אביב אולי?ובאיזור המרכז..
איזה כבוד../images/Emo9.gif מתנה ליומולדת אני הולך לאחת מההופעות של שי מישהו יודע מתי הוא מופיע בתל אביב אולי?ובאיזור המרכז..
M MORIYAE New member 10/10/06 #5 אממ... מזל טוב..<על הימולדת,מתי שהיא לא תיהיה ...> ולגבי ההופעות,אני לא יודעת.. רעות רשמה באחד השרשורים למטה כמה הופעות,ואתה יכול להתעדכן גם ברשמי
אממ... מזל טוב..<על הימולדת,מתי שהיא לא תיהיה ...> ולגבי ההופעות,אני לא יודעת.. רעות רשמה באחד השרשורים למטה כמה הופעות,ואתה יכול להתעדכן גם ברשמי
ר רעות גבסו8 New member 10/10/06 #6 בדיוק בינתיים לא מתוכננות עוד הופעות בת"א והמרכז.. חוץ מההופעה בבת ים במוצ"ש.. חבל שלא באת לצוותא
ר רעות גבסו8 New member 10/10/06 #7 היום הוא שוב מקום ראשון!!!! בואו נשמור על זה!!! אל תפסיקו להצביע!! 2462 למספר 2424 בSMS ובאתר www.music24.co.il כמה שיותר שמות משתמשים וכמה שיותר SMSים!!
היום הוא שוב מקום ראשון!!!! בואו נשמור על זה!!! אל תפסיקו להצביע!! 2462 למספר 2424 בSMS ובאתר www.music24.co.il כמה שיותר שמות משתמשים וכמה שיותר SMSים!!