הקליפ המלא BOMBASTOS 2009 באתר "לילה" עכשיו!

TAL BAR ZOHAR

New member
הקליפ המלא BOMBASTOS 2009 באתר "לילה" עכשיו!

האתר "לילה" (תרבות סצינת חיי הלילה בישראל) בדף הראשי הוידאו קליפ הרשמי !!! זה קורה עכשיו !!!!

גרוזיה

New member
דיברתי עם טל יש עומס באתר לילה אמאאאאאאאאאאאא

יש בעיה זה ממש קטועעע נחכה עוד מעט אמאאא זה נראה הורס את הבריאותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת דודי וג'ואללללללללללללללללללללללללללללללל בבבבבבבבווווווווומממממממממבבזסססססססססווווווטוטוטוטוטוטוססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifיאאא הפציצוווו!!!1

איזה מפחידה היא עם הסלוטייפ הזה או הגבס על הפנים חחח קליפ מצויין, באמת משהו שלא נראה עוד קודם ! תודה טל !

DJ ELAD 17 A

New member
מהמם מעיפה תחושים

טלוש שלחתי לך מסדר על מה דברנו אני ממש צריך להגיש את זה.

אין אין אןי אןיןאןיןאעןנן אמאאאאאאייייייייןןן

הכי הכי הכי הכי הכי חזזזזזזזזזזז'''''''''''''קקקקקקקקקקקקק שבעעעעעעעוווווווולללללללללםםםםםםםםםם ג'ואל את פשוט תותחית בחיי בחיימשלי לא אהבתי כמו שהתאבתי כך את ודודי פשוט צמד של תותחים!!!!!!!!!!!!!! אהבתי את הקליפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ קצת נראית מוזר מפחיד משוווו אבל ממשששששש חווו"ללללל איןןן לי מילים אני חייבת לראות עוד כמה פעמים ואני יגיב שובבבב אני בשוקקקקקקקקק פשוטטטטטטטטט וווווווווואאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אייי אפשר להפסיק לראותתת את זהההההההההההההההה

מה איפה כולםםםם ווואייי איזו הפתעה מחכה לכל חברי הפורוםםםםםםםםםםםםםםםםם

milky93

New member
אמאאאאאא, פשוט לגמווווור =0

איייזה קליייייייייייייפפפפ

teasme7577

New member
איזה קליפ מדהים

פשוט מהמם אהבתי כל הכבוד

DORAMOR10

New member
חחח חזק איזה קליפ קטלניייי

אהבתי ביותר את התוכן שהקליפ מביא איתו חחחח נדיר! ג'ואל נראת שם בהרבה סצנות סוף הדרך! בקיצר קליפ נדיר שונא מכל הקליפים הישראלים שהיו פה עד היום! שאלה: השיר ברקע לא היה אמור להיות בומבסטוס (או בומבסטוס 2009)???? למה השייר ברקע זה הצ'ק אין טאמפה והשם של הקליפ זה בומבסטוס אז מה קוררה פה??

WOWOWOW../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif

כל השערות שלי עמדו ג'ואל ממש חיית במה אכלה את קליפ בענק אין דברים כאלה קליפ לפאנים חזק ביותררררררררר. קצת מזכיר לי את דסטרביה לא יודע למה אבל באמת אין לי מילים לא ראיתי הפקה כזו בארץ חזק! דודי וג'ואל בהצלחה בקאמבקקקקק. טל כרגיל אין עלייך!

עינת TO GO

New member
מ-ל-כ-ה-! מ-ל-כ-ה-!מ-ל-כ-ה-!מסר מאלוהים כנס

את המסר תשאיר לך ואת אלוהים תשאיר לג'ואל אחרי שתגיע לרבע מהחיים שלך למה שהיא הספיקה להגיע בכוחות עצמה יילד מסכן בטח איזה ערס מסריח שגילה שדנה אינטרנשיונל הייתה קוקסינלית וצריך לחבר בינהם על כל שטות יטמבל !! טל תחסום את המסר האלוהי הזה ותחסוך מאיתנו תגובות חסרות משמעות וקינאה של אנשים וכומו שאתה קורא להם "מרגלים" ! מסר אלוהים אעלק חחחחחחחחחחחחחחח קיצר אני כמעט איזה שעתיים מול המחשב ולא מפסיקה להסתכל ג'ואל הפציצה לוקים הורסים ויש לה את זה בענק בהצלחה באלבום בןמבסטוס הולך להיות להיט מטורףףףףףףףףףףףףף !

TAL BAR ZOHAR

New member
אין לי מה לחסום את הגברת !מסר אישי לפאתטית !

לפעמים טימטום של אחרים מראה חוכמה של האחר ! חוץ מזה שזה מצחיק אותי כל פעם מחדש הפאנטים שעוקבים יום יום ובמקום לפרגן ולקבל את עצמם שזהו אחד האתרים החביבים עליו הם ממהרים לזרוע רוע ולכוון את הפורום לעניין שצורם !! לחלוטין אני מאמין שזה הצאנס האחרון לגברת "מסר מאלוהים" ויפה אמרת עינת (אעלקק)!!!!

אור enjoy

New member
../images/Emo220.gifיואווו איזה קלייפפ הורסססס!!!!!!!!

הקליפפ פשוטט יפההה ומדהיםםם ומושקעע ברמות מטורפותתת!! הוא ממש מיוחד והוא מתאים לרמה בינלאומית! עולה מעל ומעבר לכל הציפיות המפוצצות שהיו לי ממנו ! פשוט חורשת עליו והוא מדהיםםם מדהיםם מדהיםםם!!!!!

jakovstyle120

New member
אמאלה אבאלה !!! כמה התרגשות בבת אחת!!

עכשיו אני בטוח שכולם חטפו את ה-ל-א-ט-מ-ה שחיכו לה כל כך הרבה זמן !! ימים כאלה מדהימים בזכות כל ההפקה של דודי שרון וג'ואל לא היו לי המון זמן !! וגם אני חיכיתי וחיכיתי ..והזמן עשה את שלו, והכל היה שווה אתזה
עם כל הלחץ, העוס, לימודים, עבודה הכל יחד ..הנה התוצאות :) איןןןןןןןןןןןןןןן מילייייייייייייייים !! את הקליפ ראיתי מזמן, ותמיד ידעתי שאלה יהיו ה"טוקבקים"!! באמת הרס אותי מכל הכיוונים... יעקבבבבבבבבבבבב קם !! חחח פשוט מדהים, אין מילים!! GOOD LIAR-סוג של יצירה יוצאת דופן מבחינתי ..לאט לאט לכולם יפול האסימון , אני בטוח 200%..שיר מ-ד-ה-י-ם!! אחח כמה אהבה והתרגשות !! אוהב הכי הרבה בעולם, והמשך לילה נפלא לכולם ..

טוףףף זה פשוט אחד הקליפים הטובים שראיתי<<<<<<

אתם קולטים את החבר שלי במקלחת שר "קוסקוס" אההה ותבינו הוא סטרייט ואומר כמו אוחצה כזה קוסקוס אההה חחחחחחחחח כל היום קדחתי לו עם ג'ואל ודודי אין עליהםםםםםםם מווווווואאאאאאאאאאההההההההההה<<<<<<<<<<<<<<

למעלה