הקליפ "יום ראשון" יצא היום..מקסים

pRimaVeriTaVIV

New member
מקסים ביותר! אהבתי

היא באמת דומה לענבל
אולי המאיירת חשבה עליה כשהיא ציירה את זה...

veredmp

New member
יש מצב ../images/Emo3.gif

אבל שמת לב לכל הפרטים הקטנים אצל מירי? אפילו שמו לה את הנקודה הזו שיש לה מעל הציצי. פשוט מדהים. הדבר היחיד שפוגע באמינות זה שמירי נוהגת. מצד שני, זה היתרון בלהשתמש במירי מצויירת על פני מירי אמיתית

Crurifragium

New member
ממש לא

סוג הגרפיקה לא מתאים להמרה אוטומטית של תמונה או ווידאו. ציירו את זה. וודאי שסביר שמי שצייר עבד עם כמה תמונות מולו כבסיס, אבל זה ציור.

shay keran21

New member
הלב שלי ממש יצא מהמקום...שמעו זה אחד

הקליפים המדהימים שראיתי...תחשבו רק על האפשרות שזה היה מצולם אמיתי....חחחחח....אבל בגלל שמירי בהיריון אולי באמת לא עשו..אבל יכלו להיביא שחקנים...לא יכלתי לחשוב על קליפ יותר טוב מזה....אתם יודעים? בזכות הקליפ הזה,נודע לי עוד כמה דברים שבשיר לא בהנתי...(אל תהרגו אותי,אין לי קליטה מהירה) במשפט בשיר :"טוב אתה שומע אזכבר נדבר מחר,דש לאשתך" עכשיו הבנתי מי אומר למי..לא הבנתי למה זה קשור...וכאילו אחר כך יש :"מתוק בידיוק סיים איזו שיחה" אז זו הייתה המאהבת של בעלה,והיא בידיור נכנסה וראתה אותו מדבר בטלפון...חחחחחחחחחח יאווו זה קליפ כזה טובבב...ולא ידעתי שלמירי יש נקודת חן במקום שציינת ורד! חחחח אחד הקליפיםם הבאמת מדהימים....חייה לעמוד לקטוגריה הקליפ הטוב השנה לשנת 2010...

את חושבת שאורי ישאר עם שיער על הראש לנצח?

זה אורי בהקרחה... האמת שאני מקווה מאד שלא. לא רק שאני מחבבת את בלוריתו של אורי, אני גם מקווה שהם לא יחוו סיטואציה כזאת..

זה ממש משעשע..../images/Emo6.gif

לראות את מירי "נוהגת".. טוב "שבעלה" לא דומה לאורי. וקצת עצוב לי שמירי היא הדמות הרשית שם במיוחד שהשיר בגוף שלישי.. אבל אין ספק שזה קליף מצויין!

Crurifragium

New member
יפה!

עבודה מרשימה על האנימציה. אני לא בטוח שהיו צריכים לעשות אותה שתראה כמו מירי, לאור העובדה שהשיר בגוף שלישי ולא ראשון, אבל מה שעשו, עשו ממש טוב. מצד אחד טיפה הפריע לי שהכל בקליפ מאוד מפורש בזמן שבשיר יש קטעים שמשאירים למלא את החללים בראש. אבל מצד שני לשיר שהוא סיפור מאוד מתאים קליפ שמראה את הסיפור, במקום איזה משהו כללי שלא ממש קשור למה שהולך בשיר. אז אחרי התלבטות קלה אני מרוצה ממנו (מזל, הם לא צריכים להוריד אותו ולעשות שוב
) (כתבתי אותה תגובה מוקדם יותר בפורום אריק, אבל נראה שכל הפעילות כאן, אז באתי להצטרף. חוץ מזה אחרי ההודעה של רוני אני מרגיש צורך עז להוסיף איזה "ממש רעיון איזה אהבתי!"
)

למעלה