תירגמתי: "מסומם אהבה/אני חושב שהיא יודעת" היי! היא מוזרה והיא יודעת את זה היא מוזרה אבל אני אוהב את זה תקשיבו.. היא אוחזת בבקבוק הצהוב, היא אוהבת איך שזה נוגע בשפתייה היא מגיעה עד התחתית, זה שולח אותה לטריפ כל כך טוב (סלנג) היא אולי תלך איתי הלילה לבית ו.. היא נראית כמו דוגמנית, חוץ מזה שיש לה יותר תחת (../images/Emo3.gif) אפילו אל תטרח אלא אם כן יש לך את הדבר הזה שהיא אוהבת או, אני מקווה שהיא תלך איתי הלילה לבית האורות המהבהבים האלה באים מכל מקום הצורה שבה הם מכים בה אני חייב לעצור ולבהות היא גרמה להיות מסומם אהבה ואני נשבע שהיא רעה והיא יודעת אני חושב שהיא יודעת היא מוזרה והיא יודעת היא מוזרה, אבל אני אוהב את זה היא מכבה את החדר, הדרך שבה היא הולכת וגורמת למהומה הכי רעה בעיר, היא חסרת פגמים כמו קרח שעוד לא נחתך אני מקווה שהיא הולכת איתי הלילה לבית וכל מה שהיא רוצה זה לרקוד, זה למה תמצאו אותה על הריצפה אבל אין לך סיכוי, אלא כן תזוז בדרך שהיא אוהבת זה למה היא באה איתי הלילה לבית, היי האורות המהבהבים האלה באים מכל מקום הצורה שבה הם מכים בה אני חייב לעצור ולבהות היא גרמה להיות מסומם אהבה ואני נשבע שהיא רעה והיא יודעת אני חושב שהיא יודעת האורות המהבהבים האלו נראה שהם גורמים לסינוור הצורה שבה הם מכים בה אני חייב לעצור ולבהות היא גרמה לי להיות מסומם אהבה מכל מקום היא רעה והיא יודעת, אני חושב שהיא יודעת עכשיו תרקדו קחי את זה ילדה (משו כזה) את מוזרה אבל אני אוהב את זה Hot Damn! (לא בטוחה איך לתרגם) תכה בגיטרה עוד פעם אחת האורות המהבהבים האלה באים מכל מקום הצורה שבה הם מכים בה אני חייב לעצור ולבהות היא גרמה להיות מסומם אהבה ואני נשבע שהיא רעה והיא יודעת אני חושב שהיא יודעת האורות המהבהבים האלו נראה שהם גורמים לסינוור הצורה שבה הם מכים בה אני חייב לעצור ולבהות היא גרמה לי להיות מסומם אהבה מכל מקום היא רעה והיא יודעת, אני חושב שהיא יודעת האורות המהבהבים האלה באים מכל מקום הצורה שבה הם מכים בה אני חייב לעצור ולבהות היא גרמה להיות מסומם אהבה ואני נשבע שהיא רעה והיא יודעת אני חושב שהיא יודעת [-אני חושב שהיא יודעת-] האורות המהבהבים האלו באים מכל מקום הדרך שבה הם מכים בה אני חייב לעצור ולבהות היא גרמה לי להיות מסומם אהבה אני חושב שאני מסומם אהבה היא גרמה לי להיות מסומם אהבה אני חושב שהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת האורות המהבהבים האלו באים מכל מקום הדרך שבה הם מכים בה אני חייב לעצור ולבהות אני מסומם אהבה מכל מקום והיא יודעת אני חושב שהיא יודעת ועכשיו אני מתהלך סביב כאילו לא איכפת לי היא לכדה אותי, זה פשוט לא הוגן אבל אני, אני מסומם אבה אבל אני יכול להישבע שהיא יודעת אני חושב שהיא יודעת היא יודעת היא יודעת זה בערך, מקווה שזה עזר במשהו