הקליפ לPAPERCUT

Nightwish-boy

New member
הקליפ לPAPERCUT

דבר ראשון, אני חייב לציין שPAPERCUT זה אחד השירים היותר מוצלחים של לינקין פארק לפי דעתי, והמלודיה שם די נחמדה לדעתי. אבל לינקין כמו תמיד חייבים להרוס. ולהרוס עד הסוף. מישהו ראה את הקליפ לשיר הזה? תנועות מתלהבות, התלהבות עצמית, קליפ שנראה כאילו נעשה ב2 שקל, תנועות עלק-ראפריות, פוזות בכמות מסחרית, מעברים גרועים, ופיגור שכלי הם רק חלק מהתופעות שנלוות לקליפ המזוויע הזה. ונשאלת השאלה: למה???? שלכם דור

lp2002

New member
תאמת קליפ מאווד יפה

ככה אני חושב זה הקליפ הראשון של לינקין פארק שראיתי שיר פצצה אני חושב שאתה טועה בגדול :) אבל לכול אחד יש את הטעם שלו בכול אופן לינקין פארק יצרו לפי דעתי קליפ יפה לשיר גדול:)

SuperTom

New member
לדעתי....

הם באמת היו צריכים להשקיע יותר בקליפ לשיר הענק הזה... לדעתי זה הקליפ הכי מאכזב שלהם... אבל בכל מקרה...הוא עדיין נחמד...

SuperTom

New member
לא מושקע...אבל...

עדיין הוא קליפ יפה יותר מפייפרקאט... חח...קליפ מעולה של וואן סטפ... אבל הזה של פייפרקאט לא עד כדי כך גרוע...הוא רק הכי פחות יפה של לינקין...

Marron___

New member
זה השיר + הקליפ הכי גרועים שאיי

פעם היו להם... טוב בקשר לקליפ אני לא יודע כי לא ראיתי ממש קליפים שלהם, אבל הוא ממש גרוע, ואני לא מבין למה כולם אוהבים את השיר הזה, שיר גרוע. האמת היא שאף פעם לא שמעתי על לינקין פארק מאז שיצא הקליפ של in the end וחשבתי שזה הראשון שלהם ואז גיליתי שהיה להם גם קליפ מאוד מצליח ל one step closer ו crawling. היה להם עוד משהו? ועוד משהו, לפי אתר אחד כתוב שאחרי אינ די אנד יצא פייפרקאט ואחרי זה hall of fame ואחרי זה Frat Party at the Pankake Festival ורק אחרי זה points of authorit. זה נכון?

PowerPuff-Girl

New member
יכול להיות..

כן הקליפ לא משהו... אבל הם היו בהתחלה והם היו פחות ממוסחרים והכל..

The Linkinator

New member
טוב אני עם הלהקה מתחילת דרכה

והם באמת מתחילים להתדרדר... קרולינג היה קליפ יפה וגם שיר נחמד ביותר. אין דה אנד היה הקליפ הכי יפה וגם שיר נחמד וקליט. אבל פוינטס אןף את´וריטי ופייפרקאט זה פשוט ירידת מדרגה. זה ממוסחר וחסר עניין. פשוט אין מה להגיד הנה הולכת לה עוד להקה טובה אל עבר המסחריות הזוועתית של השוק המודרני השירים נשארים יפים בעוד הקליפים הולכים ומדרדרים. אבל לצערי אני חושש שהדיסק הבא שלהם יהיה ממוסחר וחסר טעם

לא זה לא הלך ככה......

קודם היה one step closer אחרי זה היה crawlin´ ואז היה paper cut אחרי השיר הגדול in the end והחמישי point of authority

מור~!

New member
הקטע שהכי הרס אותי

למה לעזאזל הוא היה עם גיטרה קלאסית?! באף שיר שלהם, ובטח שלא בשיר הזה, יש קטע של גיטרה שהיא לא חשמלית. בעעע... טימטום! זה כמו שווייקליף´ ז´אן היה עם גיטרה בקליפ של WHAT´S GOIN´ ON והוא בכלל לא ניגן עם אקורדים. מה גם שהוא בכלל לא מופיע בשיר עצמו... אררררררר!! מוות לאנשים בכאילו! מור

למעלה