הקליפ "מרגיש" הכי מצליח אי פעם בMTV

TetiBETTY

New member
הקליפ "מרגיש" הכי מצליח אי פעם בMTV

"מרגיש" של אמיר פיי גוטמן הופך לקליפ הישראלי המצליח ביותר אי פעם במצעד האירופאי של MTV
אנו שמחים לשתף אתכם בהצלחה המדהימה של הקליפ "מרגיש" ברשת MTV, כשהשבוע הופך הקליפ לשיר הישראלי הראשון שמצליח להיכנס למצעד פעם שלישית ברציפות, אף קליפ ישראלי לא הופיע 3 פעמים במצעד האם טי וי אי פעם וזהו הישג אדיר ברמה בינלאומית לקליפ ישראלי. הקליפ ממשיך לגרוף אהדה רבה בתחנה ואני מצטט את עורכי אם טי וי "אנחנו פשוט אוהבים אותו". שעות השידור של המצעד הקרוב לכל מי שרוצה להרגיש גאווה ולראות בשידור חי ב – MTV כאן למטה באי מייל מצוות העורכים של התחנה. חג שמח ורק הצלחות בינלאומיות מהסוג הזה

מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני כל כך מאושרת בשבילו יואוווו איזה יופי
amir is the best
amir is the king

מדהים!

זה באמת כיף לשמוע שהסינגל הזה מצליח כל כך בחו"ל זה הישג רציני לאמיר ובמיוחד למוזיקה שקליפ של אומן ישראלי מצליח כל כך ב-MTV שרק ימשיך ככה אמן חג שמח

aMiRi GiRl

New member
כל הכבוד !!!

שיהיה המון בהצלחה לאמיר שלנו , וכמו שאמרו - שנמשיף לגרוף המון הצלחות מהסוג הזה! ואני חייבת לציין - כל הכבוד לעופר המדהים שעושה עבודה מצוייינת!!! ושיהיה לכולם חג שמח ! אוהבת, סיגלית =)

../images/Emo207.gifתמונה חדשה

של קאסט המחזמר הלהקה
שמצאתי באתר של "קשת".העלתי את התמונה גם לגלריה של "הלהקה"בפורום

למעלה