הקליפ רק אתה

Music4Life

New member
כן אני יכולה...

ברצון ובשמחה. אז ככה: שרית משחקת בעצם מפקדת על יחידה קרבית של לוחמים נגד טרור.. הם מנסים להציל את העולם מפני הפשע (את יודעת, סרט מקורי) בכל מקרה, המפקד מעל שרית הוא "המאהב" שלה, אבל אהבתם לא מתממשת בגלל שהוא כל הזמן שולח אותה לכל מיני משימות ושליחויות... זה בעצם סיפור אהבה מבינה? (הערת שוליים: יו הדוגמן הזה חתיך!!!!!)
וזהו בעצם...הסוף לא טוב, כי הם לא ביחד...הם ראית את הקליפ את יודעת על מה אני מדברת. הם עשו קלים מדהים ויפייפה ושרית נראת סוף סוף סוף הדרך! והיא נראת כזאת מתוקה אפילו שהיא קשוחה עם אקדח! קליפ מהמם ומושקע, ואהבתי אותו עמוקות!

tamam44

New member
ההסבר המורכב יותר שלי

הקליפ מדבר על יחידת לוחמים בטרור. בקליפ, שרית והמפקד שלה הם מאוהבים, אך לא מצליחים לממש כל כך את אהבתם מיכיוון שיש עליהם לבצע משימות לחיסול הטרור. בקליפ מראים ששרית מאחרת להרצאה שמעביר המפקד ליחידה בנוגע למקום הלוחמה וכו'. בקליפ גם מראים שתוך כדי לוחמה בטרוריסטים, נופלת לשרית השרשרת שנתן לה אהובה, המפקד, כשהיא מרימה את השרשרת היא רואה שיש עוד טרוריסט, חי וגם אותו היא מחסלת. בקליפ יש קטעים שמראים על כך ששרית חושבת עליו וכו'. בסוף הקליפ רואים את שרית ו"אהובה" שבקליפ עוברים אחד ליד השני בקניון וכך מתברר שאת כל הסיפור הזה שרית בעצם דמיינה לה .... קבלו תמונה (יחסית נדירה) מהקליפ ...
אם למישהו יש תמונות מהקטעים שהשיער של שרית מתבדר ברוח והיא לבושה בעניבה וחליפה לבנה, בבקשה שיכניס להודעה.

mor mor2

New member
וואיייייייייייייייייייייי

איך אני אוהבת ת'קטעים הם החליפה הלבנה והעניבה האדומה יוווו

Nicol1991

New member
אנשים לא קלטתם?

ההוא עם הסכין זה אהוב ליבה והיה לה מזל שהיא ראתה אותו דרך השרשרת וכנראה הוא לא מת ובסוף היא עוברת לידו בפרצוף מאוכזב

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif ההוא עם הסכין זה אחד שהיא

חשבה שהיא ירתה בו וכנראה שהוא נשאר חי והוא קם עליה עם הסכין והיא רואה אותו דרך השרשרת שהיא מרימה ואבוה ליבה רואה אותה דרך המכ"ם ומנסה לזהיר אותה אבל בסוף השרשרת מצילה אותה

Music4Life

New member
ההסבר שלי היה יותר כללי

אין צורל לדעתי להגיד שהיתה לה שרשרת וכאלה, היא רק רצתה לדעת במה הקליפ מדובר... אבל אוקיי. ומור - ואוו אני מטורפת על הלבוש של שרית, עם העניבה האדומה והכובע!!! זה מדליק!

Nicol1991

New member
יו ואיזה מדהימה היא עם השמלה עם

הפרחים והשמלה השחורה בכל הקליף היא היתה מדהימה!

mor mor2

New member
עם השמלה השחורה והלבןן עם העניבה

הכי דמהים בעולםםםםםם יווו היא יותר מדי מושלמתתתת

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif מה פתאום../images/Emo70.gif

"אחד ליד השני בקניון וכך מתברר שאת כל הסיפור הזה שרית בעצם דמיינה לה ...." זה כביכול אחרי שהיא חוזרת למטה שלהם, כאילו המשרדים שלהם ואז הם בעבודה רצינים כאלה ,הם עוברים אחד מול השני.... היא גם לבושה כמו סוכנת והיא מסתובבת במשרדים שמה, שאין לה פעולה או כמו שבקליפ היא חזרה מפעולה... גם שהיא מאחרת לישיבה הוא דופק לה מבט ולא קופץ עליה בנשיקות... הקיצר גם רואים שזה מעין מטה\משרדים כמו של המוסד או משהו, והיא לבושה כמו סוכנת שלא בפעולה עם מעיל עור כזה....

Music4Life

New member
חחח איזה ניתוחים

הילדה כלה שאלה על מה הקליפ, לא ביקשה לנתח את זה כמו אצל פסיכולוג! LOL

למעלה