הקליפ שטום שר איתי

הקליפ שטום שר איתי

כפי שאמרתי, זה לא צילם
אבל מצאתי שמישהו צילם מהצד השני את הרגע שהוא בא אלינו... אותי לא רואים אז תצטרכו להאמין לי... (וגם חרא איכות של קליפ..) http://youtube.com/watch?v=QIsH3SXLcj8 בהתחלה כשהוא בא והוא שר את השורה וחצי שנגמרת בסטרטינג טו דיספיר הוא הסתכל כולה עליי (
) ולפני שהוא שר אותה אני ניסיתי כזה לגעת בו מהר
(עמדתי ליד הבחור הגבוה אבל לא רואים אותי... כי הוא היה גבוה והסתיר, הנבלה.) ואחרי זה כל הפזמון בפעם השניה הוא הצביע כזה על הקהל ואז לכמה שניות רואים שהוא מצביע כזה יותר ימינה ושר את כל הפזמון ימינה- זה היה איתי
ועכשיו כשחברה שלי שיחזרה איתי את הרגע היא אמרה שהוא כזה הסתכל בהתחלה לפני הפזמון שהוא שר את כולו איתי על עוד אנשים לשבריר שניה ואז ראה אותי וחייך לשבריר חיוך (ובאמת נזכרתי בזה עכשיו רטרואקטיבית) ואז שר איתי פזמון שלם... יו איך התאכזבתי כשבקטע שאני הכי אוהבת הוא כבר עזב
וואי אני בנאדם מאושר. באמת. אם אי פעם אתם מתלבטים אם להשקיע בהופעה של קין- תשקיעו! המטרה הבאה שלי - לפגוש את חברי הלהקה שלא במסגרת הופעה. אם למישהו יש רעיונות- בכיף! אחפש עוד קליפים אולי כן מישהו תפס אותו שר איתי

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואו! רק להתחיל לדמיין מה הלך שם! רק חבל שלא רואים אותך...

אני רואה בלי קול../images/Emo122.gif

אבל לא הבנתי איך הוא שר איתך
כי נראה שהוא סתם אונס את כל הקהל

תקשיבי.

ריצ'רד זה שליטה. טום מתלהב טום שחצן טום מכוער לטום יש ידיים גדולות וראש גדול באופן ביזארי ונטיה להזיע במקומות אזוטריים. אבל מאז קריסטל בול לבי שלו לנצח! ברור?

כשהוא הסתכל ימינה הוא הסתכל עליי

בלבד ויש לי עדי ראייה! באמת! תסתכלי שוב תראי...! אוף הלוואי וזה היה היה מצלם אצלי

limors2

Active member
זה לא עובד לי../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

מתחיל וקופץ לסוף כאילו שהקליפ באורך רבע שנייה

hagayx

New member
מטורררףףףףףףףףףף

אני ג-מ-ו-ררררררררררררררר מקנאה!!!!!! אין אין פשוט גמוררררררררררררררררררררר מקנאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבוע הבא אני אמור להיות בהופעה שלהם בשוודיה אבל אני לא מצליח להזמין כרטיסים, הם לא נגמרו או משהו, אני פשוט לא מצליח להזמין מהאינטרנט!!! מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

לוידעת אבל תחפש באיביי! ככה גם אני!

מקסימום פעם באה שהם בלונדון אני מסדרת לך כרטיסים על בליינד, סגור?? אפילו מגורים יש מצב שאוכל לארגן לך בחינם! אם אי פעם התלבטתי אם ללכת להופעה ההיא או לא, אני קולטת איזה מפגרת הייתי אם לא הייתי הולכת. זה שווה כל אגורה!!

בוודאי את כל הדיסק השני

אוטוט באים קליפים! מבטיחה
הבעיה היא שהם יהיו זמינים באופן זמני באיכות טובה ואז אני אעלה אותם ליו טיוב באיכות קקי בגלל המגבלה של הגודל

steelwater

New member
איזה מגניב!

יו איזה מגניב זה! קטע מעולה! ממש כיף לראות אותו. נריאת הופעה מעולה! כמה אנרגיות וחום ואהבה יש לו . איך שהוא הולך כזה לקהל ושר איתו ונוגע בו ומסתכל עליו!אז את היית מצד שמאל? כאילו שהוא הולך ככה לצד שמאל של הקהל וימינה שלו והבחור מצלם אותו ושהוא נודע בכולם ושר להם אז את שם? יש קטע שהוא שר לאנשים משמאל ואז הוא פונה עוד יותר שמאלה והגב שלו יותר מופנה למצלמה. אז את בשמאל שלכם ובימין שלו או בעוד יותר שמאל שלכם ובימין שלו?

אני זה כשלא רואים את הפנים שלו מלא

זמן- הוא בדיוק מסתכל עליי... זה כל מה שאני יכולה לפרט כי לא בדיוק הבנתי את השאלה על מרכיביה

למעלה