הקליפ של מעמקים

לפי מה שאני יודעת

לחברה של עידן קוראים מורן. אבל היא לא בלונדינית, יש לה צבע שיער חום כהה, נוטה לשחור.

מתאים לו.

היא גם נראת מוזרה כזאת...
וזאת תמונה, אמ, די, בלשון עדינה, גרועה של עידן... הייתי במקומו מתכחשת לקיום התמונה הזאת

לא נכון,

לפני כמה שבועות היה ראיון איתו באיזה עיתון, או מעריב או ידיעות, לא זוכרת, ושם הוא אמר שהם עדיין יחד והכל.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאפרופו קליפ

אני חייבת לציין שכששמעתי את השיר בפעם הראשונה עברה בי צמרמורת בפזמון. שיר אהבה כל-כך פשוט ועם זאץ כל-כך מרגש. ישבתי בחדר והטלויזיה הייתה על ערוץ 24 ומידי פעם הצצתי לראות מה מתרחש וחיכיתי בקוצר רוח לןראות את הקליפ, הרי שלשיר כזה צריך להיות קליפ שיזכר לטובה. וחייבת לציין שהתאכזבתי קשות. אחרי שראיתי את הקליפ אפילו ההתרגשות מהשיר כשהוא הושמע ברדיו ירד. לדעתי היה פוטניצאל שנעלם לו... אז אמנם נהוג לדסקס על השיר אבל גם לקליפים יש מקום לדיבור לא?

אני לא מסכימה איתך.

לדעתי יש בקליפ משהו שרק מוסיף. והחלק האחרון, החלום שלו? הוא לא באמת פגש אותה בשדה! הוא חלם את זה, והחלק הזה פשוט גרם לי לבכות, ואין לי מושג למה...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifזה העניין...

שרק החלק האחרון נראה מיוחד... בהתחלה הוא הולך ברחוב, מסתובב ורואה את השדה. ציפיתי למשהו מיוחד! חצי קליפ הוא יושב במסעדה / פאב ומוציא כה מילים מהפה. אחרי זה הוא הולך הביתה ורואה במראה את השדה.. אוקי.... הבנו את זה בפעם הראשנה וזה כבר מאבד מהייחודיות. ואז הוא מדמיין. פתאום מגיעות פרות או חייה לא מוגדרת מה שלדעתי הוסיף טיפה ואז הוא רואה אותה והכל חיוכים ובסוף מגלים שזה היה חלום. לודעת... לא ריגש אותי מי יודע מה...

אולי לא ריגש,

אבל יש בו משהו, הוא לא בא לספר אולי על השיר, אבל הוא מראה קצת את כל האוירה הזאת של האלבומים של עידן...

hilali1

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

הקליפ באמת לא בכזו רמה כמו השיר

למעלה