הקליפ של EDGE OF GLORY מחררר!!

Nens333

New member
מההה??? איפה? כמה?? למה??? איך???? אההה!!!!!

מאיפה זה הגיע??? חשבתי יקח לזה עוד זמן! ישישישישישישישישיש!!!

UnderTHE Bridge

New member
ועכשיו שעת סיפור ../images/Emo9.gif

טוב, מיותר לציין שהקליפ הזה מעפן לחלוטין בעיניי. אז ככה - שבועות לפני יציאת הקליפ הוכרז בפנינו שג'וזף קאהן יביים את קליפה (קליפה
) של גאגא, ואכן כך היה, הגיעו שניהם שמחים ועליזים אל אתר הצילומים והחלו חילוקי דעות בין גאגא לקאהן הדבר התפתח עד כדי עזיבתה של גאגא. זה עבר למישור הטוויטרי שם התחילו קללות וכאלה וגאגא נאלצה לביים לעצמה את הקליפ. הסוף

Crazy92

New member
יש לי דעה חלוקה

מצד אחד כן הוא דיי משעמם אבל לא הייתי אומר שהוא לגמרי פושטי ולא מושקע,הוא דווקא נחמד.. והוא אפילו גרם לי באמת להקשיב לשיר ולהתחיל לחבב אותו,לא סבלתי אותו מקודם! לא כל קליפ שלה חייב להיות כזה מפוצץ ו'וואו'..גם זה בסדר :) והוא ממש שיר קייצי כזה,אירווזיוני...נותן תחושה של סוף שנה של חופש..לפחות בשבילי!

chyio

New member
כמו שליאורה וקורל אמרו ../images/Emo3.gif

הקליפ נורא בנימה אישית ונחמדה. לא כל קליפ חייב להיות פיצוץ גלובלי. ולפי דעתי היא ניסתה להעביר פה מסר שגם אם אתה על מדרגות החירום של הדירה שלך וכל מה שאתה עושה כל היום זה לפמפם את המעקה ולשפשף את התחת בקיר אתה יכול להרגיש את הזוהר. סמים מישהו?

limors2

Active member
אני לא רואה בקליפ מסר.

אני רואה רק את גאגא, חוזרת מיום ארוך של הופעות וצילומים ופפראצי, רוקדת ומתפרקת ונרגעת מהלחץ שלה. רק היא ונגן הסקסופון.

mrShankly

New member
בניגוד לתגובות הלא תומכות, אהבתי אותו דווקא

חיכיתי כבר לא מעט זמן לקליפ סולידי ולא יומרני מגאגא (בערך מאז שראיתי את אלחנדרו הנורא), והוא די הגיע. זה נחמד לראות משהו מרענן, אחרי כל כך הרבה וידאוים עם אותם קטעי ריקוד, אותן בדיחות ואותם שטיקים... הקליפ גם די מעביר את כל תחושת האייטיז הקודרת והניו יורקרית שיש באלבום (ובשיר), מה שעומד לזכותו
גאגא נראית מצוין, לדעתי, קצת מזכירה את הגאגא של הקליפים מהFame, לפני שהיא התחילה עם האנורקסיה, החיוורון והעיוותים השונים בפנים.

אלחנדרו הנורא?

אלחנדרו קליפ מדהים לדעתי. והקליפ הזה לא משהו בכלל... לא שציפיתי, אני אוהב את השיר הזה אבל זה לא נראה כאילו יש לו מסר להעביר בקליפ כמן ב-Judas ו-Born This Way...

avivs

New member
מאכזב.

נראה כאילו צילמו אותו בשעתיים. הצילום יפה. הקליפ לא מספר כלום, סתם מראה אותה רוקדת ועושה פוזות לפני המצלמה בסט צילומים אחד, שהוא די מצומצם ולא קשור לשיר. חבל.

limors2

Active member
יצירת מופת לא הייתה פה.

אפילו "סתם" קליפ בסטנדרטים של גאגא לא היה. חשבתי שאם לא משהו מורכב לפחות נקבל איזה קליפ פופי בסגנון של אה אה, וגם את זה לא קיבלנו. היה אפל והולם בהתאם עם השיר, אבל.... סתמי. וכשגאגא התחילה לצאת מהחלון ולרקוד על מדרגות החירום, ציפיתי שבכל רגע היא תהפוך למימי מ-רֶנט ותפרוץ לתוך הדירה של רוג'ר
ולמרות האכזבה, תכלס, זה לא היה כזה נורא. אפילו בכלל לא. אחרי 2 קליפים מפוצצים (ואחד במיוחד) היא רוצה לנוח קצת בלבוש מינימלי וריקודי סולו? בכיף. אהבתי את הריקודים שלה בקליפ. לא יותר מדי פורנוגרפיה, ובלי תנועות כוריאוגרפיה בומבסטיות. זה נראה כאילו גאגא עצמה רוקדת לפי הקצב שהשיר מכתיב לגוף שלה, ולא לפי תנועות של אחרים. ואם גאגא באמת ביימה את הקליפ בעצמה, זה הופך אותו לאפילו יותר אישי.

limors2

Active member
ההודעה שלי נראית כאילו יש לי פיצול אישיות../images/Emo6.gif

החצי הראשון שלה נכתב אחרי הפסקה באמצע הקליפ. החצי השני נכתב בסופו, כשהחלטתי שאני ממש אוהבת אותו.

Nens333

New member
קליפ משעמם...

אחרי כל השישו ושימחו שגאגא הרגילה אותנו אליו, פשוט קיבלתי סטירת שיעמום מהקליפ הזה...

taroboy

New member
מה עובר עליה? ג'אסט דאנס היה מושקע יותר

ואז בכלל לא היה לה כסף...

למעלה