הקליפ

dilan angel

New member
הקליפ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo110.gif

פה!
אם אתם רוצים להוריד אז תשמרו בשם.. הקליפ הוא 7 דקות!! קליפ מ-ו-ז-ר... U HAVE TO SEE IT!!!

weakness

New member
קליפ מהמם ומבריק!!!!!

קודם כל הוא נראה טוב צבעוני ומושקע וגם הרעיון ממש חמוד... לפי מה שאני הבנתי כל הקליפ מתחיל רק כשהיא בהשראה ואז היא במעין עולם משלה ואז המילים יוצאות לה מעצמן והכיסא מעופף חחח ובסוף זה קורע שאיך שהיא מקבל את החשבון היא איבדה את ההשראה

SummerBreeze

New member
WOW../images/Emo70.gif

קליפ ממש ממש יפה
וצבעוני
בטח כשיראו אותו ב-MTV יחתכו את ההתחלה כי הוא נורא ארוך... חח אהבתי את החיבור למציאות... לא הבנתי את כל הקטע של ה"חלום".. לא ברור מה הולך שם
... אבל עדיין הקליפ ממש יפה ומיוחד

Grey Faerie

New member
הזוי ../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

לא אהבתי ממש . ההתחלה יותר מדי ארוכה - 3 דקות עד שהיא מגיעה לשיר ואליסה בארץ הפלאות זה טוב כל עוד זה במינון הנכון
. השיר עצמו קליט ונחמד

dilan angel

New member
טוב ת'אמת../images/Emo110.gif

התאכזבתי...
אני אנסה בכוח לאהוב אותו..

מה המשמעות של השיר/קליפ?

אגב אני וחדש פה אבל אני ממש אוהב את השיר החדש...

Grey Faerie

New member
ברוך הבא ../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

אין לי מושג מה המשמעות...

dilan angel

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif../images/Emo110.gif

אממ גם אני לא ממש מבינה מה המשמעות של כל הקטע עם אליסה בארץ הפלאות ואודר בולשיט.. לא הכל תמיד עמוק ובעל משמעות
ספר קצת על עצמך..

SummerBreeze

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אממ המשמעות של השיר היא בעצם כמה שכולם לחצו עליה (במובן הטוב) לצאת לקריירת סולו והיא לא לקחה צ'אנס עד עכשיו בעצם... ככה אני מבינה את השיר...
המשמעות של הקליפ גם בנויה על אותו עיקרון ורק הקטע של אליסה בארץ הפלאות לא מובן כל כך... לדעתי אולי בגלל השם של השיר what you waiting for שמתקשר לזמן וגם בסיפור של אליסה בארץ הפלאות יש משו עם הזמן (או שאני מתבלבלת עם משו אחר?
)...

NoWords

New member
אני אהבתי אותו../images/Emo12.gif

וזה מוזר כי אני לא אוהבת קליפים הזויים כמו זה אבל הוא צבעוני ואהבתי את הרעיון נחמד מאד

למעלה