הקליפ .L.O.V.E להורדה! אני רשמית שונא את השיר הזה
C CoolBoy16 New member 12/12/05 #5 חח אף פעם לא אהבתי את השיר הזה יותר מדי...והקליפ הזה הרס את מה שכן אהבתי בו.. אם ככה הקליפים שלה אז שבבקשה לא תוציא לשירים שאני אוהב
חח אף פעם לא אהבתי את השיר הזה יותר מדי...והקליפ הזה הרס את מה שכן אהבתי בו.. אם ככה הקליפים שלה אז שבבקשה לא תוציא לשירים שאני אוהב
T thinkimpretty New member 13/12/05 #7 ../images/Emo90.gif קליפ לא משהו ../images/Emo4.gif הקטע בהתחלה כשהיא נוסע באוטו דפוק כזה הקטע הכי מגניב זה כשהיא שרה למצלמה, עם הכובע השחור שם היא חמודה
../images/Emo90.gif קליפ לא משהו ../images/Emo4.gif הקטע בהתחלה כשהיא נוסע באוטו דפוק כזה הקטע הכי מגניב זה כשהיא שרה למצלמה, עם הכובע השחור שם היא חמודה
B ButterflyOfStorm New member 16/12/05 #13 חחח,מה נסגר איתכם? זה קליפ מדליק,חמוד,מתאים לסגנון של אשלי. מסיבות וכאלה אני אהבתי. במיוחד בסוף שהיא כזה חייכה וצחקה.
חחח,מה נסגר איתכם? זה קליפ מדליק,חמוד,מתאים לסגנון של אשלי. מסיבות וכאלה אני אהבתי. במיוחד בסוף שהיא כזה חייכה וצחקה.
C CoolBoy16 New member 17/12/05 #14 הקליפ הזה נראה כאילו הוקצב להם רבע שעה לעשות אותו והם רצו לסיים כבר כמה שיותר מהר ואשלי עוד שניה נרדמת
הקליפ הזה נראה כאילו הוקצב להם רבע שעה לעשות אותו והם רצו לסיים כבר כמה שיותר מהר ואשלי עוד שניה נרדמת