הקליפ The Kill... ועוד כמה שאלות...

STEMINEM

New member
הקליפ The Kill... ועוד כמה שאלות...

אפשר לדעת בבקשה אולי מה הולך שם בקליפ הזה?.. יש סיפור מאחוריו?.. :| ועוד משו.. יש סרטים של ג'ארד שהוא משחק בהם כגיבור הראשי?. אם כן.. אפשר ת'שמות בבקשה.. אפשר אולי לקבל קישורים לפורומים בחו"ל של 30?.. ומה אומר הקעקוע הזה שיש לג'ארד על היד?.. נראלי שזה שלו... =\ והם הולכים להוציא אלבום בקרוב?.. זהו.. סליחה שאני מתעניין.. תודה לעוזרים =]

yaaruka

New member
בקשר לפורומים אני לא יודעת

בקשר לסרטים.. ראיתי רק שניים אז אין לי מה להגיד לך =\ הקעקוע שלג'ראד יש על היד זה אחד הסמלים של הלהקה.. הממ.. וההסבר של הסמל הזה הוא שזה יעני E ו-E [נו שני תביאי לה את הקישור עם ההסבריםם!!!] ויש לזה המשך.. שזה אמור להיות יעני 30 שניות למאדים.. מגניב הא? אני לא יודעת אם הם כבר נכנסו להקלטות.. אבל אני יודעת שיש אלבום בדרך D: וכן, יש סיפור מאחורי הקליפ של דה קיל.. הוא מבוסס על הסרט "הנינצוץ" אם אני לא טועה.. ויותר מזה בטח שני או מישהו אחר כבר יעזור לך XD איפה אתן כשצריך אתכן?! חח מקווה שעזרתי D: את חדשה? כי אם כן אז בטח שכחתי מי את XD או שאני סתם סנילית.. ובכללי אני לא ממש יודעת איך קוראים לכל אחד ואחת בפורום.. אז סליחה XD

yaaruka

New member
../images/Emo207.gif[בקשר למפגש. בבקשה תכנסו לעזור לי! ../images/Emo9.gif]

המפגש בשעה 10 בתאריך 30.8 [שזה עוד חמיש ימים |מבט מתלהב|] אבל.. אני מגיעה לעזריאלי. איפה תפגשו את ה"אבודים" שמגיעים לעזריאלי? תודה מראש

DarkSecretLove

New member
אוקי עונה ../images/Emo13.gif

לגבי TKהקליפ מבוסס עם סרט שנקרא "הניצוץ" שהסרט מבוסס על אחד הספרים המוכרים של הסופר סטיבן קינג יש את :רקוואים לחלום,עוד אחד שאני לא זוכרת איך קוראים לו שהוא משחק אצן[רץ] לא עולים לי עוד לראש כרגע קישורים לפורומים אין לי כי אני לא על המחשב שלי איזה קעקוע אם תוכל להעלות תמונה שלו זה יהיה יותר נחמד אם זה הגליפיקס יש לך הסברים בטגליינס למעלה. השמועות שכן,אבל לך תדע מתי הוא יצא,את האלבום האחרון לקחו להם כמעט 5 שנים אם אני לא טועה אבל הם צריכים להוציא אלבום כי ככה הם קבעו עם החברת הפקות

DarkSecretLove

New member
מצטערת אם התשובה שלי ממש לא מלאה

כי אני לא על המחשב שלי ,אז אין לי הרבה פרטים להביא לך ..מצטערת

ממשיכה את אופק

האלבום החדש צפוי לצאת בסוף השנה... כלומר בדצמבר.. לך תדע אבל, בכל מקרה, בשנה-שנה וחצי הקרובים. הקעקוע שיש לג'ארד על היד הוא אחר הסמלים בגיליפקס, זה הסמל הראשון של שלוש בתוך שלוש שמסמל את המילה 30 הסרטים שג'ארד מחק בהם גיבור ראשי: רקוויאם, הסרט עם האצן
, צ'פטר 27, לבבות בודדים ונראה לי שזהו קישורים לפורומים בחו"? אני לא מכירה אחרים חוץ מהפורום הרישמי thirtysecondstmars.emiforums.com

STEMINEM

New member
שני.. הורדתי את רקוואים לחלום

ראיתי 20 דקות ראשונות... ולא הבנתי כלום :[ אז הפסקתי חח שווה להמשיך? :|

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif אני חושבת שאם היה כתוב

לא , אז זה היה לא , אבל כתוב כן , אז מה זה יהיה ? לא ? חחחח XD

למעלה