"הקללה"...

11שון ובל

New member
אני..

אני לא צריך שזה יהיה מפחיד... אני רציתי לדעת אם זה מעניין ומותח כאילו משהו טוב???............

uriya1

New member
התכוונתי שהוא מטופש מכל הבחינות.

רצית לדעת אם זה מעניין, אם יש קטעים מפחידים/מקפיצים שווים, אם הסוף נחמד וקולע? התשובה לכל אלו היא - לא

niranbd

New member
מצטרף לשאלה...

אם זה בסיגנון של צעקה באמת אז אני ממש מת לראות את זה, אני אוהב את הסרטים האלה שהם לא ממש מפחידים, הם יותר כאלה מעניינים... בקיצור זה סרט בסיגנון של רוצח שהורג בני נוער רק עם איש זאב?

עוד לא ראיתי

אבל אני גם לא מתכנן לראות את הגרסה הקולנועית. בראיון שנערך עם קרייבן, קרייבן זעם על הקיצוץ בעריכה שהסרט סובל ממנו, כדי להתאימו לקהל של גילאי 13+. כשתצא גרסת הבמאי, אם תצא, אז אוכל להביע דעה על הסרט.

niranbd

New member
אוו... באמת?

יש שוני בין הגירסאות שיש ברשת לבין "גירסאת הבמאי"?

אין לי מושג מה מסתובב ברשת

התכוונתי שאם ייצא DVD המכיל את הגרסה של קרייבן אז אני אראה אותה. בד"כ מה שמסתובב ברשת זו הגרסה הקולנועית.

maayanb182

New member
אמ..

קשה לי ממש לנסח איך זה. אבל זה ממש ממש לא דומה לצעקה (ממש עיצבן אותי שהיה כתוב בפרסומות "מוכנים לצעוק שוב?" כי זה ממש לא קשור. זה לא מפחיד,אין הרבה מתח,אין הרבה דם. אותי הוא ממש לא עניין. ובכול זאת תנסה ,מקסימום לא תאהב ותרד על זה שתחפושת של איש הזאב נראת ממש מזויפת (זה מה שאני עשיתי) מקווה שעזרתי

uriya1

New member
אין בכלל מה להשוות.

'הצעקה' הוא האם-אמא של כל סרטי האימה, מענג ומפחיד ונפלא. 'הקללה' הוא בסך הכל סרט נעורים מחורבן. לא מומלץ

11שון ובל

New member
אתם יודעים מה הכי מרגיז אותי......

שתמיד צריכים להשוות את "הצלצול" לסרטים אחרים!! גם בשחר המתים ובטינה.. כאילו הם משהו מיוחד!!

11שון ובל

New member
"הקללה" סרט תותח!!!

אתם טועים ובגדול!!!! הסוף תותח, הכול תותח!!! אני לא מבין למה לא אהבתם אותו???? יש לי אותו בדי וי די!!

maayanb182

New member
מה בדיוק אהבת?

אותי הוא לא הפחיד . הוא גם די צפוי..
והקטע שהאיש הזאב עושה תנועה מגונה עם היד פשוט הרג אותי, זה היה ממש מגוחך ולא קשור.

uriya1

New member
ההשוואה הזו הגיונית ביותר,

בהתחשב בעובדה שסרטים כמו 'הצלצול' ו'הצעקה' הם מהטובים ביותר בז'אנר.

למעלה