הקלפן

KOBI121212

New member
הקלפן

השבוע היה אחד ששמו היה הקלפן ולא ראיתי את תחילת תכנית מה הקלפן הזה? אפשר בבקשה לקבל סירטון? תודה.

LiranTheWizard

New member
האמת, אני מכיר את הבחור

חשבתי שאני אראה משהו מדהים. בסה"כ הוא ביצע מניפולציות נחמדות בצורה מאוד בסיסית. ה-Shape Shifter שלו היה די גרוע, אולי בגלל שהוא היה איטי מדי. רק בפעם השלישית הקלף השתנה. תראה איך עושים דברים כאלה בחו"ל, תבין כמה שאנחנו רחוקים. אני גם לא משהו כי אני לא מתאמן בזה. אני יותר מקדיש את הזמן לטלפתיה ופחות למניפולציות בקלפים למרות שאני יודע לעשות כמה.

LiranTheWizard

New member
לחסרי ציפיות אולי כן. למי שראה

דברים דומים במקומות אחרים, היית רוצה לראות ביצועים יותר טובים.

nimrodharel

New member
חולק על דעתך

ה-shape shifter שלו מצויין, מה שראית לא היה shape shifter, והשינוי מיועד לקרות בפעם השלישית.

LiranTheWizard

New member
לפי הידוע לי זו הטכניקה אבל אם אתה אומר

אחרת. גם אם השינוי היה צריך להתרחש בפעם השלישית, הוא מרח את העניין יותר מדי זמן. תראה, אני מניח שאתה מכיר את הביצועים של קוסמים בחו"ל. אני לפחות צפיתי בכמה מהם גם מקרוב ומדובר במהירות פנומנלית. יש אנשים בחו"ל מטורפים - כמות הזמן שהם משקיעים בטכניקות האלה ורמת הביצועים שלהם - מהירות האור. כמובן שאם הייתי בתוכנית הייתי בוחר בו כי הוא עשה משהו שאני אוהב לראות ודי חבל שהוא לא נבחר. ועוד משהו נמרוד - פעם הבאה שאתם מעלים לבמה את ה-

DJM2

New member
לירן

הבחור נראה מאוד צעיר וכנראה פעם ראשונה בטלויזיה, אז זה די מובן שעם כל הלחץ והזמן המצומצם שהיה לו להרשים הוא לא ממש הראה את כל מה שהוא יכול לעשות.. בהקדמה שלו הוא עשה כמה דברים מאוד מרשימים שלא יצא לי לראות יותר מדי מקוסמים אחרים. אז לא הייתי מבקר אותו יותר מדי בגלל ה-2 דקות שראית בתוכנית.

LiranTheWizard

New member
לא הייתי אכזרי איתו עד כדי כך

אבל שמע - ראיתי דברים ויש לי רף מסויים. ואגב - הוא לא עבד בתנאים כאלה גרועים. הרוטינה שלו לא כזו ארוכה. אם הלחץ נובע מהתרגשות אני האחרון שיבקר זאת. אני מעודד אנשים לפתח בטחון. זו הסיבה גם שאני לא עושה כל דבר כי גם אני לא מרגיש בטחון בכל קסם. אני מוכרח לציין שהקלפים שלו היו מאוד מאוד יפים.

KOBI121212

New member
תודה לכל המגיבים,באתר הסירטון לא פועל למישהו

יש מקור אחר? ני חייב לראות!!!!!!! תודה!

למעלה