הקלקה על מוצר באוצר למה אני לא רואה שינוי במספר ההקלקות כשאני נכנסת לאוצר?
N natali_rh New member 17/10/10 #1 הקלקה על מוצר באוצר למה אני לא רואה שינוי במספר ההקלקות כשאני נכנסת לאוצר?
ר רונית גולן New member 17/10/10 #3 בבקשה הסבר על ההקלקות גם אני לא רואה שינוי, די מתסכל! אם לוחצים קליק ימני, והאייטם נפתח בחלון חדש, זה גם נחשב הקלקה?
בבקשה הסבר על ההקלקות גם אני לא רואה שינוי, די מתסכל! אם לוחצים קליק ימני, והאייטם נפתח בחלון חדש, זה גם נחשב הקלקה?
S sevil1 New member 17/10/10 #4 הקלקות בדיוק רציתי לשאול על זה. ממש לקחת לי את המילים. גם אני לא רואה את ההקלקות. מישהי יודעת על זה?
S sevil1 New member 17/10/10 #9 כשאני חושבת על זה יותר ויותר נראה לי לא הגיוני. כי כשאנחנו נכנסות לאוצרות של כולם בפורום ואנחנו כולנו מקליקות אז המספרים בקליקים של האוצרים היו אמורים להיות לפחות 40 הקלקות אז משהו פה מוזר לא?
כשאני חושבת על זה יותר ויותר נראה לי לא הגיוני. כי כשאנחנו נכנסות לאוצרות של כולם בפורום ואנחנו כולנו מקליקות אז המספרים בקליקים של האוצרים היו אמורים להיות לפחות 40 הקלקות אז משהו פה מוזר לא?
I iriss22 New member 18/10/10 #10 גם לי לא מסתדר העניין הזה אני גם נכנסת לפעמים כמה פעמים לאותו אוצר ולא רואה שינוי במונה...