הקמיקזה

הקמיקזה

שלום - במרכז מיר"ב יש שביל, סינגל, הידוע בשם שבכותרת. הוא מתחיל בסימון אדום היורד מדרך עפר שבשיא השלוחה, ישנן כמה פניות ומדרגות ואז יש ירידה ישרה שבסופה מדרגת סלע קטנה, ומיד אח"כ דרך עפר. השביל חוצה את דרך העפר ונכנס מהעבר השני בין העצים. עכשיו - אם ממשיכים באדום מגיעים לעלייה ולצומת עם השחור. אני זוכר שיש דרך אחרת, לא עולים באדום אלא עוזבים אותו, נוסעים באיזה סינגל ומתחברים לשחור, ומשם לירוק. כל פעם אני טועה שם בדרך, נשאר על האדום וממשיך לטפס. מישהו יודע להסביר לי איפה זונחים אותו?

mtbRider

New member
מהקמיקאזה, אחרי ה 4*4

פניה ראשונה ימינה. משם יש קטע חמוד עם פניות להרביץ מהירות !! אבל בזהירות
השביל מתעקל ועולה למעלה, מגיעים למעין קפיצונת קטנה...ממשיכים ישר...מגיעים ל 4*4....ממשיכים עליו בלי לשנות כיוון, פניה ראשונה שמאלה (סינגל/קיצור דרך) ואז אתה תגיע שוב ל 4*4 ומשם או להמשיך יש לעוד סינגל קיצור [מיד ב 4*4 הבא שאתה פוגש ימינה] או לקחת שמאלה ויש עיקול בדרך 4*4 וממשיכים.... תהנה ! ד"א אתה תגיע לצומת של השחור....אם אתה מכיר את הסינגל אתה תזהה....[לא מגיעים להתחלה שלו אלא טיפל'ה אחריה....] כעקרון כשמגיעים למעין צומת הזאת לוקחים ימינה.

איתי נ

New member
../images/Emo45.gif ועוד אפשרויות

1. העליה באדום שלוטרקי מתאר פונים ימינה איפה שהאדום מתחבר עם שביל רחב ואז עליה תלולה שמתחילה בשלש מדרגות סלע. אם פונים ימינה לפני החיבור לשביל הרחב יש עליה בסינגל מקביל לאדום, תלול מאוד אבל בלי מדרגות וסלעים מגיע לתחילת השחור. מאותו סינגל פיצול נוסף ימינה (מתחיל בירידה) זה שעובר תחת ענף נמוך שמגיע לשביל שאיתי תאר למעלה. 2. במקום לפנות עם האדום ימינה לכוון העליה ממשיכים ישר עם השביל הרחב. אאז"ט מגיעים לצומת משולט. שם ימינה לעוד צומת שבו יש קטע סינגל שמתחבר לאדום מעט דרומית מהחיבור עם השחור.

למעלה