הקמפוס הויקטואלי של וויקה ישראל !

gwizard

New member
הקמפוס הויקטואלי של וויקה ישראל !

בעונג רב וגאווה רבה אני מכריז שהקמפוס הוירטואלי של וויקה ישראל רשמית נפתח ! מה יש בקמפוס ? בקמפוס יש קורסים בנושאי מאגיה ו-וויקה. מי יכול לקחת את הקורסים ? קורסי מאגיה - כל אחד. קורסי וויקה - בגירים מעל גיל 18 או קטינים באישור הורים. האם הקורסים בתשלום ? לא, הלימוד בקמפוס חינם לחלוטין, אבל מי שירצה לקבוע פגישה עם המנחה ישלם תשלום סמלי למנחה הקורס לפי בחירתו/ה. איזה קורסים כרגע מוכנים ? נכון לעכשיו יש רק קורס אחד שמוכן, והוא "מבוא למאגיה". יותר מאוחר יתווספו עוד, אנו עובדים על זה. אז למה אתם מחכים ?! כנסו והירשמו !!! www.wicca-israel.com/e-learning אלון.

TheBlueOne

New member
נהדר../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

קבלו את ברכתי...
שיהיה רק טוב ובהצלחה

gwizard

New member
תודה רבה

עכשיו רק שהאנשים יירשמו
אגב, מי שחושב שיכול להעביר קורס כלשהו מוזמן לפנות אלי למייל או במסרים.

tontie

New member
תודה ../images/Emo13.gif

נרשמתי. זה עושה לי קצת בעיות עם הסיסמה. מה זה קמפוס וירטואלי? אימיילים וצ'אטים וכאלה? אני אשמח להשתתף וללמוד.תודה רבה על ההשקעה והרצון
אורי

gwizard

New member
על לא דבר

בעיות עם הסיסמה ? שלח לי אימייל ותאר את הבעיות ואני אסדר את זה. קמפוס = מקום ללמוד בו. כמו באוניברסיטה שיש לך קמפוס או פקולטה. וירטואלי = באינטרנט. קמפוס וירטואלי זה מקום שלומדים בו תוך התמחות בנושא מסוים והמקום הוא לא פיסי (באינטרנט). אימיילים וצ'אטים הם כמובן חלק מהכלים העומדים לרשותך, אבל במהות שלו זה יותר שיעורים שאתה לומד. מבחנים שאתה מנסה לעבור. ופורום פרטי לקורס הספציפי שבו אתה רשום ושם יש הודעות מהמנחה וגם דיון על החומר הנלמד. הערות והארות לגבי כל דבר יתקבלו בשמחה !

tontie

New member
הסתדרה לי הסיסמה

תודה זה נשמע ממש כיף! בכל מה שקשור למאגיה ופאגניזם (וגם מוזיקה) אני ממש חנון
אני אוהב מבחנים כאלה

tontie

New member
../images/Emo10.gif

טונטי.... אני פשוט גרוע בלבחור שמות, אז אני נשאר בזה... אם התכוונת לשם שלי ולא לכיוני, אז אורי שורץ

gwizard

New member
אה, הבנתי

כמנהל מערכת אני לא רואה כינויים, אלא שמות. אז בגלל זה לא הבנתי

למעלה