הקמפיינר של סיימון גולדמן

goni11

New member
הקמפיינר של סיימון גולדמן../images/Emo150.gif

אני לא מכיר את הקמפיינר של סיימון גולדמן וחוצמיזה יש לו שם מוזר.קראתי את כתבתה של אירית גרינברג-שאול בקול הכפר האחרון ונדמה לי שגם סיימון וגם ניר הם אנשים (תיסלחו לי על הביטוי) עם בייצים של שור.כל הכבוד לקמפיינר הזה,נמאס מכל אותם השקרנים שאומרים שהם ממהרים הביתה אבל הולכים לסגור עיסקאות אפלות עם ולד וביטון.נמאס מהעסקונות הוותיקות ואם יש צורך לחשוף שקרים ועיסקאות אזז תפנו לניר או לסיימון הם יותר אמיצים מרוב ה"כאילו" ישרים והכאילו "לא פוליטקאים" שתקועים לנו בעיר ותוקעים לנו את העיר.

גוני אתה ממש צודק

נמאס מהשקרנים והמצטדקים שלא עשו שום דבר בקדנציה של חמש שנים. אלא הביאו את עיריית כפר סבא לשפל המדרגה. את מועצת העיר לחבורה של נבחנים הנוסעים בעלייה בניוטראל ואת כפר סבא לעיר האחרונה בשרון. אני מקווה שבבחירות במפלגת העבודה ישכילו מתפקדיה לבחור באדם הנכון. למס' מתמודדים הייתי אומר החזיקו מעמד בכדי שתוכלו להגיע טוב לקו הגמר. סיימון המשך בדרך בה אתה הולך אתה בסדר!!!!!!!!! שירלי רוקח העסקנים הוותיקים רוצים לחסל אותך ומפעילים כל מיני גורמים וחברים של אשתו של.......... ונזכרים דווקא עכשיו ודווקא היום כולם ביחד בתאום מראש לתקוף להכפיש וללכלך. כנראה שאת עומדת להצליח ומהווה איום והם מ פ ח ד י ם. אני מתאר לי שזה קשה אבל החזיקי מעמד. אבינועם גרנות שמעתי עליך דברים טובים המשך ואל תפחד מהגועל נפש אולי שלושתכם ביחד תשנו את ההווה ותתנו לתושבי כפר סבא אור ותקווה.

למעלה