הקמרמראה - אשליה אופטית - כנסו!!

ronsheffer1

New member
הקמרמראה - אשליה אופטית - כנסו!!

אהלן, קוראים לי רן שפר ואני יבואן של אשליה אופטית מדהימה. אני מתנצל אם אני מזבל לכם את הפורום - חשבתי שתשמחו לדעת שקיים דבר כזה בארץ. אמנם לא מדובר במשהו שניתן להשתמש בו במופע קוסמות, אך כל חובב טריקים ואשליות יתלהב בודאות למראה האשליה הזו. צריך לראות כדי לא להאמין. ניתן לראות עוד פרטים באתר היצרן: www.optigone.com או הדגמה באתר YOUTUBE: http://www.youtube.com/watch?v=HPWbP1zvsxA או בקובץ המצורף. אשמח אם תפנו אלי לפרטים נוספים, תודה, רן שפר שפר אשליות אופטיות [email protected] 0525-117927

אז כמה עולה הצעצוע הזה?

כמו שאמרתי בפורום מדע פופולרי מדובר בגימיק (די מיושן למען האמת) שמתלהבים ממנו למשך יום יומיים ואחרי זה הוא שוכב לו על המדף ומעלה אבק..... אני לא הייתי משלם על זה יותר מ 50 ש"ח, בכמה אתה מוכר את זה? אם זה לא מידע סודי כמובן.

ronsheffer1

New member
כמובן שזה לא סודי

לא אלך סחור סחור, ואומר ישירות שהקמרמראה עולה 290 ש"ח. הקמרמראה היא אינה צעצוע, ונדרשה כאן עבודה רצינית של פיתוח כלי שניתן לשיווק. ברור שהמחיר גבוה מ-50 ש"ח. מדובר בפטנט שמתאים כמתנה יוקרתית. כבן אדם שראה את ההולגרמה לפני לא פחות מעשר שנים וחשב עליה עד עתה, אני יכול להבטיח לך שלא מדובר פה ב"עוד גימיק". לו היית רואה במו עיניך כמה איכותית האשליה הזו, היית מבין שהיא שווה את ההוצאה. אמנם זה נשמע כמו משהו שסוחר ממולח היה אומר, אבל אישית לא נתקלתי בתגובה שיורדת בהתלהבותה מ"וואו", "מדהים" "אמא'לה" וכד'. אשמח לפגוש אותך ולהראות לך את הקמרמראה. רן שפר שפר אשליות אופטיות [email protected] 0525-117927

amiralk

New member
יש לי כזה קניתי לאחותי הקטנה

ממעבדת הבית ספר שלי בגרושים אני לא יגיד כמה כדי לא להרוס זה נחמד מאוד ושווה אתה רוצה לגעת במטבע נגיד אך הוא לא ניתן ללקיחה הוא רוח זה אדיירר

למעלה