הקמתו של תא תקווה - תא ציוני סטודנטאלי לאומי

amitk80

New member
הקמתו של תא תקווה - תא ציוני סטודנטאלי לאומי

האם אהבת הארץ חשובה לך? האם את/ה אוהב/ת את מורשתה של מדינת ישראל וכואב לך שהיא נשחקת בימים טרופים אלו? בימים אלו מוקם תא תקווה סניף חיפה. מטרת התא הינה להעלות את המודעות בין הסטודנטים לציונות ולאהבת הארץ שהולכת ונשחקת בשנים האחרונות בימים אלו אנו עדים להסתה הולכת וגוברת בתחומי אוניברסיטת חיפה. חשוב לחברי התא להחזיר את המורשת הלאומית והציונות לראש סדר העדיפויות, מורשת אשר אבדה ונשכחה בקרב ציבור הסטודנטים. התא מעבר לעיסוקיו בערכי הציונות יעסוק גם בנושאים חברתיים בוערים ויתרום לזולת ככל שיוכל, דבר שמבחינתנו חשוב לא פחות, כיוון שהמציאות הכלכלית היום בארץ לא פשוטה. חלק מאהבת הארץ היא לעזור לאנשים שבתוכה בעת צרה. והכי חשוב לזכור "עוד לא אבדה תקוותנו" לפרטים נוספים אפשר לפנות אלי במסרים אישים שבוע טוב, עמית

amitk80

New member
אני וידידה שלי

אפשר לעזור? יש משהו שאתה רוצה לשאול?

stkachov

New member
לא ממש

רק שתדע שיש עליכם שרשורפלצת בפורום סטודנטים

stkachov

New member
אהה ו...

כתבת שבימים אלה מוקם סניף חיפה. איפה הסניף יהיה? איפה שאר הסניפים בארץ?

amitk80

New member
מעניין שלא מצאתי את זה

בתוך כל הר ההתכתבות הזאת. שמע שאנשים ידברו ושיהיה להם לבריאות. אני דווקא מאד שמח שמדברים שם..

m121

New member
מה תא התקווה מתכוון לעשות ביום רביעי

בעניין של המפגש המתוכנן של הסטוד' הערבים הורי שאהידים בתוך כותלי האוני'? אני לא מבינה איך האוני' מאפשרת דבר כזה!

FloorFiller

New member
גם אני ראיתי את המייל על זה מקודם

והזדעזתי. ועוד הכי מצחיק שבלינק ש stkachov צירף, נציג המפלגות הערביות טוען לגזענות כלפיהם באונ'. אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

amitk80

New member
וזה קורה למה?

כי לצערי יש סטודנטים (אני לא אגיד שכולם - אני לא עושה הכללות) שמפחדים להעלות את הנושא הזה לסדר היום כדי לא ליצור תבערה וזה מה שקורה. ברגע שאנחנו היהודים שותקים אז הם רואים שהמעשים שלהם לגיטימים וככה הם כל פעם בוחנים אותנו. הם האוכלוסיה שמקבלת הכי הרבה הקלות מבחינת תנאי קבלה (על חשבון כל אחד מאיתנו), הם בבחירות האחרונות הצביעו לתנועה האיסלמית שזאת תנועה שהיא נגד מדינת ישראל, הם צועקים בקמפוס בעד פיגועי התאבדות, הם מחלקים יומנים מסיתים, הם מבצעים הסתה כמו שראיתם בכרוז היום. נותנים להם להציב דוכנים כל יום בקמפוס ואלוהים יודע מה הם מחלקים (חופש הביטוי) איזה גזענות יש באוניברסיטה נגדם אחרי כל מה שציינתי פה? אם מישהו מאיתנו היה צועק "מוות לערבים" (אני אישית מתנגד לססמאות כאלו) אז היו כבר מזמן מעיפים אותו על טיל מאוניברסיטה. אבל כשהם צועקים להרוג יהודים באוניברסיטה ישראלית זה בסדר ונסלח? רבותי זאת בדיוק הסיבה למה אנשים לא רוצים ללמוד באוניברסיטה הזאת. מעניין שבירושלים ובטכניון (שיש ערבים) אין את השתוללות הזאת כמו כאן. אם אתם רוצים שביום בהיר אחד יתנופף דגל חיזבאללה בקמפוס או דגל חמאס אז הפתרון הוא להמשיך לשתוק. אם אתם לא רוצים את זה, אז אתם מוזמנים להצטרף לתא התקווה ששם לו את המטרה הזאת בנוסף לאג'נדה החברתית שלו. כל אחד עושה את ההחלטות שלו ומותר לכם לא להצטרף, אבל יש לזה מחיר.

amitk80

New member
ביום הכאפייה

הם צעקו שיש להרוג יהודים וישראלים באמצעות פיגועים... שמעתי את זה במו אוזניי. חבל שלא הקלטתי את זה כדי להשמיע לכם את זה.

amitk80

New member
אז ככה

התא מתכוון להפגין נגד המפגש המתוכנן שלהם ומצידי גם לפוצץ להם את המפגש (למרות שזה אושר על ידי האוניברסיטה)... זה התכנון ברמת העיקרון. את מוזמנת להצטרף אלינו....

berta84

New member
עכשיו התרגזתי. הורי שאהידים?!

מישהו התחלק על השכל! אני שונאת להתעסק בפוליטיקה, אבל זה כבר מעל ומעבר. זה באמת התקיים/יתקיים? יש מצב שבגלל זה הפגינו היום?

למעלה