הקמת אתר אוטמתי לכוח אדם

ווקט

New member
הקמת אתר אוטמתי לכוח אדם

מחפש שותף, אסטרטגי להקמת אתר כוח אדם. דרוש : 1.שרת עם מערכת הפעלה windows 2000 ובסיס נתונים sql-server עם חיבור לאינטרנט בקן קבוע . 2. מיקום המשרד ביזור המרכז (ת"א והסביבה). 3. מעל גיל 30. 4. בעל חברה או אצמעי. 5. אשר יש לו הבנה בשווי המאגר הצטבר. נא לפנות ל [email protected]

אבא גאה

New member
אתה משהו....

נכנס לפורום שנקרא "נשים וקרירה" ומפרסם הודעה: מחפש שותף... אז הנה אני גבר, אבל רובן כאן נשים.... אתה גם מחפש שותפה? נסה כך: מחפש שותפה, אסטרטגית להקמת אתר כוח אדם. הדרישות : 1.שרת עם מערכת הפעלה windows 2000 ובסיס נתונים sql-server עם חיבור לאינטרנט בקן קבוע 2. מיקום המשרד ביזור המרכז (ת"א והסביבה). 3. מעל גיל 30. (למה? דרך אגב? 26 לא טוב?) 4. בעלת חברה או עצמאית 5. אשר יש לה הבנה בשווי המאגר הצטבר. נא לפנות ל [email protected]

../images/Emo45.gif נשאיר את זה,

שתחזור חנה ותזכר שהיה לה רעיון לפרוייקט ממש בנושא הזה. כלומר, בנושא של פרסומים לגברים בלבד. בדיחה.

הרעיון הוא פשוט ../images/Emo13.gif

לא קונות !!! 1. חקיקה נגד פרסום לאחד המינים של מוצרים שאינם יעודיים למין מסויים (ע"ע סחר בערמוניות להשתלה או טמפונים, להבדיל). 2. אכיפה.

ברוכה השבה, חנה, והודעה

בדיוק אני נוסעת
. אני שבה ביום שישי הבא, ואולי אצליח לעשות גיחות לפורום - חנה נתנה לי את הלפטופ שלה, ויש לי סיכוי כזה או אחר למצוא שניה ורבע פנויות - אני נוסעת לעבוד, ובהיסטריה מוחלטת. בהצלחה, ולהתראות מהר.

tookmy

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif חנה

ונסיעה טובה לרוני

ברוכה הנמצאת... +הודעה לגולשות

לטוקמיי - אני בדרכי לחפש לך את הכתבה על השרשרת בגוש דן, שהתפרסמה במקומוני שוקן היום (קראתי אותה בצומת השרון). ביקשתי גם מערבה לחפש. ואגב ערבה - ואגב הודעה לגולשות - ואגב נוסעות ושבות - ביום ראשון גם אני נוסעת (חו"ל בענייני עבודה) - ערבה מונתה לבייביסיטר הרשמית של הפורום. שיהיה לה (ויהיה לה
) ב|הצלחה|.

tookmy

New member
מחרוזת, לא שרשרת ../images/Emo6.gif

הכתב הבטיח לשלוח לי בדואר, אבל בינתיים לא הגיע... אשמח לראות.

nirdagan

New member
הוא משהו מסיבות אחרות

כל הזמן הוא מפרסם הצעות עסקיות ברוח זו לגבי אתרים בתחומים שונים. הוא למד קצת תכנות וחושב שהוא יכול לקבל אחוזים ניכרים של מניות בפרויקט דוט קום. זאת כאשר הכישורים שהוא מביא אפשר לקנות במשכורת לא גבוהה.

למעלה