הקמת אתר ישראלי מקצועי על חייזרים

הקמת אתר ישראלי מקצועי על חייזרים

שלום, מי שבעבר זוכר את האתר החובבני שהיה של "דודי כהן" שהיה בבונו אבל הכיל מידע כזה או אחר... אני רוצה הקים אתר מקצועי ומסודר שיכיל מאגר תמונות, מאמרים, עדיות ואולי פורום... הקטע הוא שלהקים משהו רציני ונחמד צריך את התמיכה שלכם.. במידה ונראה לכם שאתם יכולים לסייע, בלהיות כתבים, לעדכן, להביא תמונות.. סרטונים... הכל יתקבל בברכה.... מה דעתכם ? זה יכול להיות נחמד להקים אתר... אני אומנם לא כזה מושפע מהנושא אבל אני חושב שיהיה נחמד אתר שיהיה בו מידע והכל בעברית עם תמונות והרבה דברים... אפילו סתם לכאלו שמתעניינים על התופעה..

המטרה היא ליצור קהילה ש..

יהיה אפשר לקבל ממנה הרבה מידע.. מי שמוכן לעזור או לתרום בדרך כזו או אחרת אשמח לתגובות ומה דעתכם בנושא אם אתם רוצים שזה יצליח... אשמח מאוד אם אנשים יציעו את עזרתם ותמיכתם :)

בשביל מה?

אתר - יש את האתר של המכרז הישראלי לחקר עב"מים. לאתר יש כבר פורום ב-msn. ויש כמובן את הפורום פה. בשביל מה צריך עוד?

Magestic12

New member
יש אתר רשמי למרכז לחקר עבמי"ם

למרכז לחקר עבמי"ם יש אתר רשמי: WWW.UFOISRAEL.ORG

Alien

New member
דר עוגי לאן נעלם באמת האתר הזה ..

הוא היה אתר טוב.

נראה לי נחמד, אישית אני מוכנה

לפעול בנושא אם זה יהיה אתר שייחשב כאתר של הפורום ומקושר אליו. אם כן, אתה יכול לשלוח לי מסר...

Fenix Girl

New member
"יור' טוקינג ביזניס.."

נעים לעשות איתך עסקים :) זה יפה.. חושבת בגדול.

Magestic12

New member
אתר המרכז לחקר עבמי"ם

אתר המרכז בחר בזמנו בפורום MSN כפורום הראשי שלו - וגם שמו של פורום MSN שונה בעקבות כך. בכל מקרה, כל פורום העוסק בתחום העבמי"ם עשוי לקבל לינק באתר - הדבר תלוי רק באיכות הפורום, ובאיכות החומר המתפרסמת בו. כך שהכל פתוח... במקרה אחד יוצא דופן, נאלץ המרכז להכניס לינק לפורום אחר כנגד רצונו, והדבר היה תלוי משיקול של המשך פעילות האתר (ולא אכנס לפירוט).

J U B

New member
מה הכינוי שלך בפורום שם?

התחלתי להיות פעיל שם, אבל חבל שיש מיעוט קטן של אנשים שמבינים בעיניין ולא נאיווים לחלוטין אני skepticwana be :)

ראשגדול

New member
מוכן לעזור ...

יש לי המון המון חומר בנושא .. ספרים והמון קטעי עיתונות (רק בעיברית לצערי )

J U B

New member
אני ממליץ על הפורום הזה:

http://community.msn.co.il/comm_community_page.asp?CommID=7442 תקרא שם תגובות והודאות אין כל כך הרבה תנסה לקרוא הכל הפורום שם נוח ויש כמה אנשים רציניים ובאתר של הפורום גם יש חומר רב

יש להבדיל בין הדברים

נשמח לקבל לינק באתר שלך, אם ייראה לך לנכון, אבל כל עוד הפורום הרשמי שלכם הוא MSN... לכן אשמח לאתר שיהיה של הפורום באופן ישיר.

Magestic12

New member
לינק

1. פורום MSN נבחר לפורום הרשמי של המרכז לחקר עבמי"ם, עוד בשעת הקמת האתר ובעקבות כך הוא שינה את שמו ל"פורום המרכז לחקר עבמי"ם". מאחר ופורום MSN משרת את האתר נאמנה, אין לנו כל סיבה להחליף את הפורום הרשמי שנבחר. 2. אין שום בעיה בהוספת לינק לפורום תפוז (וזה יתווסף לעמוד הלינקים - חלון שמאלי למטה באתר המרכז). 3. לגבי אתר, אין בכך שום בעיה או סתירה, וכל אחד רשאי לעשות זאת...הכל חוקי והכל חופשי.

למעלה