הקמת אתר תדמית חינם

motyka

New member
הקמת אתר תדמית חינם

שלחו לי קישור www.BeOnNet.co.il טרם בדקתי לעומק, אבל נראה סביר.

yair24

Member
מה יהיה בסוף???

תקום חברה שתשלם לאנשים בשביל להקים להם אתר? מה הרווח של חברה כזאת? למה היא עושה את זה? (חוץ מבשביל להרוס את השוק של בוני האתרים...) יאיר

יונית א

New member
מה הרווח?

להערכתי (החשדנית) אף אחד לא "עושה טובות" ולכן יש עלות מסויימת שכרוכה בסופו של דבר בתפעול או אחזקת האתר. אולי זה חלק של קידום מכירות ראשוני, ולאחר מכן גביית תשלום? אולי אתר בסיסי של דף+ תמונה הם נותנים חינם ואם רוצים מוצר מורכב יותר -ידרשו תשלום?

י יעל י

New member
כל האתרים דרכם נראים בדיוק אותו דבר

הפורמט אחיד, הצבעים משתנים (ובדר"כ אותם הרכבי צבעים). זה משעמם!!! זה קונפורמיסטי!! אין שום מקום לדמיון או לפן אישי. עדיף אולי על להיות בלי אתר בכלל, אבל לא משהו. יעל

mstern

New member
אתה תותח!!!

תראו מה עשיתי ברבע שעה. אני לא צריך יותר מזה. האתר /http://www.mscpa.ip.tc מוטי

relax

New member
מוטי, אתה בעצמך תותח - ../images/Emo22.gifעיצובי!!

אתר מקסים, מרשים ונעים לעין. ברכות על הכשרון!!

mstern

New member
תודה תודה

אבל מי שבאמת תותח אלו יוצרי האתר הזה. כבר ממזמן אני חושב שחסרה נישה של מקימי אתרים קטנים.

motyka

New member
יפה מאד, ושתי הערות

יש היפוך במספרי הטלפון, מצרף תמונה בנושא. ואני אישית הייתי הולך על צבעים יותר פסטליים לאתר תדמית של רואה חשבון.

siv30

New member
עיצוב מדהים

מה שכן, אני ממליצה לך להחליף את המייל שלך, למשהו ב- walla כדי שלא ישלחו לך טונות של זבל למייל הפרטי שלך.

mstern

New member
תודה ו...

את הקטע של הטלפונים סידרתי. על הצבעים אני אחשוב. ואחרי ששרדתי את ה-SOBIGF, שום דואר זבל לא יכול עלי. ואז עוד לא היה לי פס רחב.

מוטי שטרן, אכן תותח../images/Emo59.gif

ואת כל זה הצלחת לעשות מהקישור הזה? וואו. חייבת להתיישב על זה ולהכין לעצמי גם. זה גדול!!! רבע שעה? או שאתה מוכשר מדי או שאני עצלנית מדי.... אה, ומצטרפת לדעה שצריך צבעים יותר פסטליים לרואה חשבון מאשר הצבעים החזקים שעשית. כל הכבוד!

relax

New member
למה פסטלים?? מה קשור פסטל לעניין?

הצבעים מצויינים כמו שהם. בפסטל תצבעו את הקיר בבית. וסליחה אם אני נשמעת עצבנית... :)

למעלה