הקמת דף פייסבוק?

• פותח הנושא duna
  • פורסם בתאריך

duna

New member
הקמת דף פייסבוק?

מי יכול לעזור לי בהקמת דף פייסבוק עיסקי לעסק בתחום הביטוח? החברות שפניתי אליהן נתנו הצעות מחיר מטורפות ועלויות תחזוקה וכו'.המטרה להקים דף עיסקי ואנחנו נתחזק אותו בשוטף.

100days

New member
הקמת דף בפייסבוק

יכול להיות שתוכלו להוזיל את העלויות מול החברות שפניתם אליהן אם תעשו אפיון מדויק של מה אתם רוצים שיקרה בדף. דף סטנדרטי עם תמונה ואודות אפשר להקים לבד. העלויות מטפסות אם רוצים אפליקציות מיוחדות למשל.

shargil

New member
בוא נדבר

אני או אחד מחברי נוכל לעזור לך
054-8134818
בהצלחה, מיכל

הקמה בלבד אינה מספיקה !

הי,
הקמת דף עסק בפייסבוק אינה מספיקה. ללא קהל אוהדים רציני (כאלה שלחצו על ה- LIKE המפורסם...) של לפחות כמה מאות גולשים- עדיף שלא תצרי דף פייסבוק עסקי, שכן תחטאי למותג ולעסק שלך!
אנשיי ואני מתמחים הן בהקמה וניהול שוטף של דף עסקי בפייסבוק וחשוב מכך: בהשגת מאות רבות של אוהדים לדף תוך תקופה קצרה מאד יחסית.
והעלות: ממש נמוכה יחסית לתחרות.
מוזמנת ליצור קשר במייל: [email protected] או : 054-6811426 יאיר אבני - מחוץ לקופסה - שירותי שיווק ביצועיים לעסקים!

tberiusi

New member
הצעה להקמת דף עסק בפייסבוק

אשמח להקים לכם דף עסקי בפייסבוק כולל הדרכה ראשונית לתפעול ותחזוקה ודרכי גיוס אוהדים בעלות של 500 ש"ח.
אני עוסק בקידום בגוגל ובקידום בפייסבוק ... בקרו באתר שלי

http://www.daniv-kidum.co.il/

yael hochberg

New member
מה שלא תעשי...

אל תקימי אותו לבד!! אחרת זה יראה ממש חובבני ויכול לעשות רק נזק מאשר תועלת. מניסיון :))) בהצלחה!

את יכולה להקים לבד אם את מוכשרת אבל לקדם....

לקדם זה באמת קצת יותר קשה וכמו שהמליצו לך פה- יש חברות שמשיגות לייקים בתשלום.
די צריך את זה בשביל להזניק פרופיל שמכבד את עצמו כי אנשים לא כ"כ מתייחסים לדפים בלי לייקים

אז אולי תנסי לחסוך כסף בהקמה ותשקיעי את הכסף בקידום.
מומלץ אבל שתהי בסנכרון עם החברה שבעתיד תקדם לך שלא יגידו לך "כזה פרופיל יהיה קשה לקדם..."
(כאילו כי בנית אותו לבד אז הוא נחות :)

eTouch

New member
לייקים לפייסבוק

מישראל ומכל העולם מאנשים אמיתיים במחיר הכי זול בארץ ושרות מעולה ואמין! תבדקו אותנו....
http://kolbo.biz//

yael hochberg

New member
אל תקני לייקים!!!

זה ממש גרוע... זה אולי מנפח לך אבל כל אחד יכול לראות שהרבה מהלייקים שלך בכלל לא מישראל ואלו בכלל לא אוהדים שיעשו לייקים או יגיבו לפוסטים וזה מה שחשוב. עדיף להשקיע את הכסף שבקניית לייקים בפרסום נורמלי בפייסבוק... בהצלחה

למעלה