הקמת השדולה למען חיילי החובה בצה"ל

הקמת השדולה למען חיילי החובה בצה"ל

שלום לכולם! מצ"ב הזמנה למפגש הקמה של השדולה למען חיילי החובה בצה"ל, יוזמתם של ח"כ דני יתום וח"כית מלי פולישוק - בלוך. אנו רואים בהקמה של שדולה זו, מעשה בעל ערך מרכזי בשמירה על זכויות חיילי צה"ל ודאגה לבעיותיהם. מי כמונו יודעים עד כמה המערכת מתקשה לשנות בעצמה את יחסה למשרתים והקמתה של שדולה זו עשויה לסייע לשיפור מצבם של חיילי הסדיר, אשר כולנו תיקווה שבהמשך, הם יצטרפו אלינו, אל מערך המילואים ויקחו יחד איתנו חלק מהנטל בשמירה על ביטחון המדינה. הזמנה זו פתוחה לכל מי שרוצה לקחת חלק ולהיות מעורב בפעילות השדולה. אנו, פורום החפ"שים, מברכים על היוזמה ונשמח לשתף פעולה בקידום הנושאים המשותפים לכל חיילי צה"ל. תודה, עלה פורום החפ"שים

ניר נגר

New member
היי עלה, אכן יוזמה מבורכת. אם כי

אנחנו מתרכזים בבעיות המילואימניקים (וכן, הקשר בין סדיר ומילואים נהיר לי בהחלט) שלחתי מכתב תמיכה ליוזמי השדולה בזו הלשון. כל הכבוד על היוזמה הברוכה, בתור מנהל פורום מילואים בתפוז וחבר וועד תנועת בלת"מ אני רואה חשיבות רבה לעידוד המערך הסדיר ולשיפור תנאיו היות ובסופו של דבר אותם חיילים יהפכו למילואימניקים. אין זה סוד שמערך המילואים מתמוטט, פחות ופחות אנשים מגיעים למילואים, יותר ויותר אנשים משתמטים מהם. מדובר לדעתי על סכנה מהותית לביטחון המדינה ולכן המאמצים שלנו מתרכזים בכל נושא המילואים, שכן יש הרבה מה לשפר ולייעל, הן מבחינת התנאים והן מבחינת תפיסת החברה את המילואימניק. ברגע שנפתור את בעיות המילואימניקים נתפנה לשדולת הסדירים, שכן בטחון המדינה בשעת מלחמה מבוסס על המערך המילואים כשהסדיר הינו הבלם עד להגעת המילואים. בהצלחה

ההזמנה פתוחה לכל מי שמעוניין

גם אנחנו ממוקדים בנושא מילואים, אך ההזמנה פתוחה למי שרוצה ומוכן לקחת חלק. אם השתמע מהודעתי שפורום החפ"שים יפעל בשדולה החדשה, אני מתנצל. עדיין, ההזמנה פתוחה לכל מי שמעוניין להשתתף כאזרח שאכפת לו (סביר להניח שיש בקרב מילואימניקים ותיקים ילדים בגיל גיוס חובה וחשוב לדאוג להם...). עלה

ניר נגר

New member
היי עלה, תודה רבה על חשיפת המידע.

לידיעתך בעקבות החשיפה שלך כאן ושליחת המייל שלי, ערן העוזר הפרלמנטרי של ח"כ דני יתום פנה אליי. פירסמתי את ההודעה בפורום סדירים אצלנו עם הטלפון שלו, והוא התחיל לקבל שיחות בנושא. כמה טוב שיש שיתוף פעולה, לא? :)) המשך יום מצוין ידידי

למעלה