הקמת חברה בארה"ב

drorled

New member
הקמת חברה בארה"ב

שלום, אני מתעניין בהקמת חברה בארה"ב במימון של קרן הון מסוימת. האם יש למישהו נסיון עם צעד כזה? מה קורה לגבי אשרת עבודה- האם וכיצד ניתן לקבל? אין לי הון עצמי- הכל במימון צד ג'. תודה דרור

Cappuccino

New member
לגבי אשרת העבודה,

חשוב לברר קודם; האם הצד ג'/קרן ההון היא חברה אמריקאית פעילה? אם כן גם בישראל או רק בארה"ב. בנוסף, מה סדרי הגודל של ההשקעה? לגבי נושאים אחרים, נסה למקד את השאלות, אם ישנן.

drorled

New member
שאלות ממוקדות

צד ג'- קרן הון סיכון אמריקאית פעילה, המשקיעה גם בישראל וגם בארה"ב. ההשקעה מוערכת בכחצי מיליון דולר. למעשה, אני מתלבט האם להקים את החברה בארץ או בארה"ב (בין היתר בשל שיקולים אישיים ומשפחתיים). והשאלה היא מה קורה מבחינת אשרת עבודה לי ולמשפחתי...נניח שעניין ההשקעה מסוכם מול החברה על כל פרטיו, וכעת אני צריך להשיג אשרת עבודה הלכה למעשה...האם אוכל לקבל? שנית, האם יש למישהו המלצות בעד ונגד הקמת סטרטאפ בארה"ב לעומת ישראל? תודה דרור

Cappuccino

New member
אם תקבל החלטה

להקמת החברה בארה"ב, יהיה צורך לבחון את החלופות השונות לויזות הרלוונטיות למצבך, עם עו"ד הגירה רציני. לכל סוג ויזת עבודה, יתרונות וחסרונות (כמו לדוגמא, אפשרות בת הזוג לעבודה) ויש צורך לבחון את כולן כשכל הפרטים פרושים לפניו. אין לי ולא לך כרגע מספיק נתונים למענה רציני ויפה שעה אחת קודם כי יכול להיות שצריך שלב מוקדם של שנה לפחות בטרם הגשת הבקשה. לדעתי בכלל צריך להתחיל עם עו"ד רציני מומחה להנפקות והקמת סטראטפים ואיתו לבחון את סוגית מיקום החברה, בשילוב עם מומחה למיסוי בינלאומי.

הפנתר11

New member
אתה לא מחפש

אתה לא מחפש עובדים במקרה? עם כן יש לי תעודת ניהול מחסנים ורכש אני בן אדם חרוץ מעוד גר כרכגדע בישראל ומעוניין לעבור לגור +משפחתי

למעלה