הקמת חברות start-up

n1r2a3

New member
הקמת חברות start-up

לכל מובטלי ההיי-טק: הייתי מציע שנתארגן בקבוצות ונעלה רעיונות להקמת חברות start-up. אני יודע שיש חממות טכנולוגיות שממנות חברות כאלו במשך שנה-שנתיים כמו כן לי יש חבר שהקים חברה כזו והוא יודע מה נדרש כדי להציג רעיון לחממה טכנולוגית ואני מניח שיש עוד אנשים שמכירים חברים שהקימו start-up לכן רעיון זה נראה לי הגיוני. נא תגובתכם.

הרעיון שלך מצוין

אני לא יודע אם שווה לך להשקיע בהקמה פורמלית של חברה עם כל הכרוך בכך (ניהול חשבונות דוחות מס משכורות ביטוח-לאומי וכל שאר הצרות) אבל אם אתה עם עוד חבר או שניים יכולים להגדיר פרויקט ולהתחיל לעבוד עליו בבית זה ישמור את הידע שלך עדכני ייתן לך חומר לרזומה וזה בטח עדיף על לשבת מתוסכל ובטל. אם תגמרו את הפרויקט תוכלו לעניין חברות במוצר

guyto

New member
רעיון מצויין

העניין שלפני שחושבים על ההקמה וריצה קדימה, זה קודם כל הרעיון היעיל שצריך להגיע... בכל אופן אם יש התארגנות, תמיד אהיה לעזרה ולסיוע ככול האפשר.

ליליxx

New member
רעיון מצוין

אני באמת חשבתי על כך ואפילו יש לי רעיון, אבל הוא קצת גרנדיוזי מידי וביתיים אני משקיע יותר זמן בללמוד חומר לראיונות עבודה. אם יש לך רעיון ספאציפי על משהו, אשמח להצטרף ולתרום את הידע והניסיון שלי.

ReadyOrNot

New member
רעיון טוב, אבל

חשבתי על כך בעצמי עם כמה חברים שהיו מובטלים (כולנו בוגרי טכניון מהשנה האחרונה) די ברצינות וגם היה לנו רעיון. הבעיה היא שהם הבריזו ברגע שהם מצאו עבודה, בימינו אנשים מעדיפים בטחון. אני עדיין מחפש... אין לי כל כך נסיון מעשי (מעבר לאקדמיה) וזו בעיה. זו הבעיה הכי גדולה לדעתי. יהיה לך נורא קל לשכנע מובטל לעשות משהו עם שצמו במקום לשבת בבית ולראות טלוויזיה כל היום. אבל כולם יברחו אם וכאשר הם ימצאו עבודה בחברה מבוססת. יאיר

בדיוק בגלל מחשבות כאלה נפלה הכלכלה

בדיוק ככה נפל היי-טק..יותר מידי חושבים ומפתחים טכנולוגיה שאף אחד לא באמת צריך או מעוניין להשתמש בה. תמציא פטנט לרפואה ואולי אז זה ילך... אחרת שוב תגרמו למשקעים לפשוט רגל. רק שנגמרו המשקיעים, הם שקעו. בהצלחה

למעלה