הקמת להקה - בשביל הכייף!!!

l i o r i 1 0 0

New member
הקמת להקה - בשביל הכייף!!!

אני מעוניינת ( אבא שלי מעוניין ) לבנות להקת נגנים חובבנים מי שרוצה להצטרף ללהקה יכול להתקשר לטלפון: 976-2421 או לנייד: 058-262260 מדובר על להקה של נגנים אפשר מכל גיל אבל בשביל הכייף!!!

יש לי כמה שאלות בנושא הלהקה...

קודם כל אני אציג את עצמי...קוראים לי אור אני בן 15 ואני מנגן כבר שלוש שנים על גיטרה...רציתי לדעת איזה סגנונות של מוזיקה את מעוניינת שננגן?ואיפה אנחנו נתאמן?

l i o r i 1 0 0

New member
תשובה לאור

שלום זה אבא של ליאור: אני מנגן בגיטרה אקוסטית וחשבתי על מוסיקה עכשוית משהו קליל עיברי ולועזי אבל אני פתוח לכל דבר יפה אחר... בקשר לאימונים אפשר בבתים אם יהיה גם מתופף אז נראה לי שאצלו ואם תהיה הענות יפה אפשר לארגן מקום בהסכמת הישוב כמו חדר חוגים או כיתה וכו...

ronpel

New member
מנובמבר

יהיה כבר מוכן מבנה המתנ"ס החדש - יהיו בו מספר חדרים ואחד מהם בטוח יתאים לפעילות. עד אז נסו לבדוק עם ליאת שולץ - פתרון חליפי.

עוד מספר שאלות...

האם יש לך ניסיון בניגנה בלהקה??כמה שנים אתה מנגן..??ועוד שאלה..איך קוראים לך?? ד"א חוץ מזה שאני מנגן על גיטרה אני יש לי חבר בישוב שהוא מתופף מתחיל הוא מנגן 4 חודשים בערך והוא משתפר כל פעם..

l i o r i 1 0 0

New member
שאלה לאור

יופי שהוא מתופף השאלה עם הוא רוצה בכלל גם להצתרף ללהקה

עוד מספר שאלות...

האם יש לך ניסיון בניגנה בלהקה??כמה שנים אתה מנגן..??ועוד שאלה..איך קוראים לך?? ד"א חוץ מזה שאני מנגן על גיטרה אני יש לי חבר בישוב שהוא מתופף מתחיל הוא מנגן 4 חודשים בערך והוא משתפר כל פעם..

l i o r i 1 0 0

New member
תשובה לאור

קודם זו היתה ליאור ביתי , ועכשיו אני עונה לך: שמי אורי (כמוך רק עם י) אני מנגן הרבה שנים ולהנאתי בלבד, בקשר לחבר המתופף זה נשמע מצויין אני אשמח להפגש עימכם וקצת לנגן נתחיל ונתקדם...

להקת נגנים חובבנים בישוב../images/Emo168.gif

להקים להקת נגנים חובבנים אצלנו בישוב, זהו רעיון נפלא..... אשמח לעזור במבנה לחזרות ובפרסום, אנא פנו אלי לטל' 08-9768208 שלוחה 3 או 051-319-586 .

למעלה