הקמת לשכת המאמנים

הקמת לשכת המאמנים

בואו הצטרפו למקום מספר 1 בארץ באימון. מהיום תהיה לכם פרנסה בשפע. פרטים בקישור.

לא הבנתי איך קבעת שלשכת

המאמנים (שעדיין בהקמה) היא המקום בו נמצאים המאמנים הטובים בארץ ושמרגע שנרשם ללשכה תהייה לנו פרנסה בשפע. איך זה קשור?

PbD

New member
../images/Emo51.gifעל הפרגון../images/Emo70.gif

תודה על הפרגון - פרטים לגבי לשכת המאמנים ניתן למצוא בשרשור המזמין לאסיםת יסוד כאן ובאתר ההרשמה ללשכת המאמנים.
מצפים לפגוש אתכם ב-21 ביוני

לא חושבת שלפרגן זו מילה גסה

כן חושבת שבשביל מאמן מיהרת לשפוט... "בואו הצטרפו למקום מספר 1 בארץ לאימון" - המקום עדיין בתהליך הקמה אז מניין הקביעה הזו? "מהיום תהייה לכם פרנסה בשפע." האם זו התחייבות של הלשכה לחבריה? אני לא בטוחה... "פרטים בקישור." הפרטים בקישור אינם מתארים את מה שצויין בשני המשפטים הראשונים. לפרגן אני מוכנה, לא למרוח. ודרך אגב, אני כבר רשומה. בברכה,

Gaby R

New member
אודות לשכת המאמנים - הבהרה

שלום חברים, לשכת המאמנים זאת יוזמה של מאמנים למען המאמנים ומקצוע האימון בישראל. כנס היסוד יהיה ב-21/6 בכפר הירוק בשעות 8:30 - 13:30. באותה אסיפה יוקמו קבוצות העבודה בהן המאמנים עצמם -כן, כל אחד ואחת מאיתנו! -יוכל לקבוע אילו יוזמות תקדם הלשכה וכיצד. הלשכה אינה מבטיחה פרנסה או כל הבטחה אחרת - אלא מרחב לחשיבה, יוזמה ופעולה משותפת שלנו המאמנים. לקבלת מידע מלא על הלשכה - מוזמנים להכנס לאתר: http://www.fee.co.il/icc בברכת עמיתים, גבריאלה רייכר

Gaby R

New member
גילוי נאות

פירוט כל האנשים העומדים מאחורי יוזמת הלשכה מופיע באתר הלשכה. המאמנים מספיק חכמים כדי לזהות סגנון, תוכן ומהות - ולהסיק מסקנות לבד. אחד מעקרונות הלשכה הוא שהיא שאינה יוצאת נגד מישהו או משהו אחר, וודאי לא מתלהמת כלפי כל גורם אחר בעולם האימון. הלשכה יוצרת מרחב לכלל המאמנים ליצור את הקהילה שהם רוצים, ולא מחליטה עבור המאמנים מה טוב או לא טוב, מה נכון או לא נכון עבורם. כזכור לכולנו עקרון זה של הבחירה החופשית הוא מיסודות הוויית האימון. יום נפלא לכולם! גבי רייכר

אני לא מדבר על מה שמופיע באתר

הרי ברור שמאמנים יותר בכירים עומדים מאחורי היוזמה. למה להתחיל ברגל שמאל? למה לא להודות שמטרת ההתארגנות המסחרית שלכם היא להתחרות בגוף מסחרי אחר? מעניין לאיפה נעלמו פתאום מנהלי הבתי ספר המובילים? חבל הרבה יותר מכובד במקום להסתתר מאחורי שליחים להגיד מה באמת קורה. כשם שיש כעס בצדק שאיקא זה גוף מסחרי וכו,אותה טענה צריכה להיות מפונית כלפי המארגנים האמיתיים,שאגב כבר מסוכסכים בינהם ואחד המובילים פרש מהיוזמה...

Gaby R

New member
דיויד - הזמנה עבורך

אתה מוזמן לקחת חלק במפגשי ארגון אסיפת היסוד, באסיפת היסוד של הלשכה ובפעילויותיה ולהווכח בעצמך על מה היא מושתתת. כמו כן - היות והשלכה פתוחה בפני כל מאמן, כולל איוש כל תפקיד בוועדות ובקבוצות העבודה - תוכל לקחת חלק ולהשתתף באופן פעיל בהתווית פעילות הלשכה. אשמח לשוחח עימך בכל עת, גבי רייכר 8542650 - 052

תודה על ההזמנה גבי אבל

אין לי כוונה להיות שותף למאבקי הכוח בין יורם גורדון וראובן כץ.

למעלה