הקמת מאבק בביטוח לאומי בבאר-שבע

Mגולדי

New member
שלום לכולם !

אורית אהובתי ...זקוקה לךךךךךךךך היום הק'בט בעיריית ירושלים הודיע כי השמירה תסתיים בבתי הספר של החינוך המיוחד בשעה 14.00. זה אומר שזה עלול לפגוע במתכונת יום לימודים ארוך..משום מה בירושלים מתחיל רק אחרי החגים. זה אומר שנזדקק להרבה כוחכדי להצליח במאבק נגד האטימות שהולכת וגדלה.תהום ענקית בין המגיע למה שמגיע.......... הצילו.............

Mגולדי

New member
שלומות../images/Emo24.gif

דיברנו. כעסנו.ועכשיו אנחנו מקווים... שהשנה החדשה תביא אתה את הכוח לשנות.ואת הכוח לשאת את האיוולת.שגם אותה צריך לשנות.... ערב טוב

היי אהרון

ומה קורה בינתיים? האם הילדים נשלחים לביתם, או שנשארים בביה"ס ללא שמירה? ניסיתם באמת לפנות ללימורי חובבת האולימפיאדות? אהרון,בעיניי זו פשוט שערוריה. מה אומר על כך ראש העיר? האם גם הוא חושב שמחבלים נרתעים מילדים עם פיגור? האם אתם נעזרים בראובן ובסניף המקומי של אקים? שבת שלום, אורית

מירה אהובה שלי ../images/Emo24.gif

אמרתי לך כבר שהדרך היחידה למנוע אבסורדים שכאלה, היא לגייס הורים נוספים ולהילחם יחד מול אגף החינוך בירושלים. להתחיל ממכתבים, פגישות ולהגיע לתקשורת אם צריך. אסור לזלזל בכוח של הורים להזיז גם את המערכות הנוקשות ביותר, ואתם צריכים להכות בברזל בעודו חם. משמע- להשמיע קולכם, ומיד !! אל תחכו שיקצצו. תפעלו כבר עכשיו. תנסי לגייס את סניף אקים בירושלים למאבק שלכם ו-תעדכני אותי יפתי

עמיקםרז

New member
מי נתן את ההוראה?

בכתבה בטלוויזיה נאמר, כי לא ידוע מי נתן את ההוראה לקצץ בשמירה. כל גורם מתנער מכך ולא ברור מאיפה הגיעה ההוראה. מאידך גיסא אין גם מי שיבטל אותה... נראה שחלם של לפני כמאתיים שנה הייתה מעוז החוכמה לעומת מדינת ישראל בימינו... וכשטפשות משתלבת עם רשעות, התוצאה היא קטסטרופלית!

ilan976

New member
הקמת מאבק בביטוח לאומי בבאר-שבע

אני הורה ל-2 ילדים חולי המופיליה. עד לחודש מאי ש.ז. הייתי מקבל עבור ילדיי קיצבת נכות בשיעור 150%. מחודש 6/04 וללא הודעה מוקדמת, החליט הרופא האחראי על מתן אישורי קיצבאות נכות במוסד הלאומי בבאר-שבע, לעשות מה שבא לו ולא על פי החוק: החוק אומר, שמספיק שילד מקבל מנת פקטור (תרופה האחראית על קרישת הדם בגוף) לחודש על מנת לקבל את הקיצבה החדשית. לצערי, ילדיי מקבלים בין 4-6 פעמים מנת פקטור כך שאין ספק, שמגיעה להם הקיצבה. יש במל"ל בב"ש רופא אחד ושמו בישראל: ד"ר גליל (עובד במחלקה להתפתחות הילד בבי"ח סורוקה בב"ש - כמה אירוני) והוא עושה מה שהוא חושב, תוך זלזול אפילו בהוראות החוק והוראות הממונים עליו בהנהלת המל"ל בירושלים. כל פעם הוא מחליט לשלוח אלינו ההורים, דרישות שונות ומשונות להמצאת מסמכים וזאת, למרות שאנו ההורים קבלנו הכשרה רפואית ותוך עידוד המשפחות שלהן, ילדים חולי המופיליה להזריק את הפקטור בבית. לא - רופא זה אינו מאמין לנו כנראה והוא אף קיבל הסברים מהמרכז הארצי להמופיליה בתל-השומר על כך. הוא פשוט מטרטר אותנו וכיום, המל"ל בב"ש חייב לנו (זה 4 חדשים), סך הקרוב ל-20 אלף ש"ח !!! בגין הקיצבאות שד"ר גליל מחזיק בקופת המל"ל בב"ש ותוך התעלמות ממצוקת ילדינו. אנו כיום, נמצאים באוברדרפט בבנק של קרוב ל-20 אלף ש"ח המהווים את חוסר הקיצבה המגיעה לנו על פי כל דין. ביקשתי להעלות נושא כאוב זה, כי אין לנו עוד לאן לפנות, מלבד האינטרנט, העיתונות הכתובה והמתוקשרת ואולי לבית הדין לעבודה. אבקש את עזרתכם ו/או ייעוצכם בעניין. תודה

מבחינתי..

כל זמן שהילדים שלנו שוהים בין כתלי בית הספר, הכתובת היחידה והבלעדית שאחראית לבטחון הילדים היא משרד החינוך, ואם אין אבטחה זה בגלל שמשרד החינוך קבע שלא תהיה, אז שלא ייתממו לי וינסו להתנער מאחריות. חצופים שכמותם. עמיקם, כבר לא מדובר ברמה של התערבות סניף מקומי של אקים, אלא מדובר ברמה של החלטה ארצית גורפת,ולכן אנחנו כהנהלה מוכרחים להתערב מיידית למניעת האבסורד למען שלום ילדינו. אני מתכוונת לדבר עם רונית עוד היום ולהתחיל לתקוף דרך התקשורת. זו השפה היחידה שהם מבינים כנראה.

למעלה