בת ישראל כשרה וענוגה, מה שלומך?
אני אנסה להושיע אותך מההתפלצות שבו את נמצאת, מקווה שאצליח בכך. העובדות שמסרתי אינן חסויות, להפך, יש שם מידע חיוני וחשוב מגורם מקצועי המבוסס על נתונים אובייקטיבים לכל מי שמעוניין לדעת על תוחלת החיים, מכל סיבה שהיא, השאלה הנשאלת האם יש לפרסמם באופן פומבי בפורום או לאו אני באופן אישי התחבטתי בשאלה וגם שאלתי פה(לאחר התייעצות) האם אפשר לפרסם, לשאלה זו לא היה מענה וכיוון שכך כל מי שרצה יכל לקבל זאת באופן אישי מריקי או ממני(שואל השאלה וזה שקיבל את התשובה), האם היה לי הסמכות לשלוח מידע זה לכל המעוניין? אני חושב שכן ולא רואה כל סיבה שלא (אם תרצי אני אשלח לך
) למען האמת בפורום זה אני שאלתי מישהו האם הוא מעוניין שאני אשלח לו באופן פרטי לא ראיתי שמישהו התנגד, בשביל שזה יהיה ברור אולי קישור זה יעזור לך להבין את מה שאני מנסה לומר-
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=178&MessageId=145656838 "בשם אומרם" ,למה התכוון המשורר? אין זה אומר שבאתי לשמש לריקי פה ,לבחורה ששאלה זה בא לומר שתשובתי היא מגורם מקצועי ולא מדעת עצמי, זה בא לתת לה תחושת ביטחון. ואילו "לכחול כזה" ובמידה רבה יותר לאלו שקוראים את מה שאנחנו כותבים("טוב שם משמן טוב") זה אמור היה לתת למענה להאשמות החסרות שחר כלפיי שהתחזיתי לעו"ס של האיגוד, מאיפה לו לדעת בכלל מה כתבתי לה שהוא מאשים אותי בכך ובמידה שהוא כן קרא את מה שכתבתי לה אז הוא יודע בדיוק שלא הצגתי את עצמי כך, בשני המצבים זה נשמע רע(מוזר שמזה את לא מתפלצת, לי זה נראה דווקא מעשה די מפלצתי ובשביל דבר כזה אף אחד לא צריך למנות אותי על האמת והיושר לכל אחד יש מצפון אשר אמור להיות לו המצפן). כשמסרתי לבחורה את המידע שהיא ביקשה ממש לא עלתה בי אפילו בדל של מחשבה שאני מוסר לה תשובה זו מחשש שמישהו ירמה אותה, זה בא מתוך כוונה טהורה, ממקום נקי, רק כאן כשזכיתי לתגובה שזכיתי פתאום באה המחשבה שמישהו כועס בגלל שהבאתי לה את המידע הזה , ולמה הוא בדיוק כעס האם בגלל שהעברתי מידע שניתנה לי במסר אישי או בגלל תוכן ההודעה שהעברתי , האפשרות השנייה נראית לי יותר סבירה. זהו אני חושב שעניתי לך על כל מה שנשאלתי וכולי תקווה שהצלחתי אולי במשהו לעזור לך להתגבר על ההתפלצות שאת נתונה בה ואם זה בכל זאת לא עזר אולי קצת מוזיקה תעזור
ממני באהבה (לא לחפש כוונות ומשמעויות פשוט להקשיב ולהנות
)