הקמת עסק - גן + צהרון

הקמת עסק - גן + צהרון

אחרי 10 שנים של עבודה כמהנדסת מחשבים, החלטתי להגשים חלום ישן ולעסוק בחינוך. החלטתי להקים עסק - דירה גדולה בה אני אנהל גן לפעוטות 1-2.5 (גננת + 2 סייעות) וגן בוגרים 2.5-4 (אנוכי + 2 סייעות), בנוסף צהרון לילדי גן חובה + ילדי בית הספר (רכזת צהרון + 2 סייעות) . רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם עסק דומה, אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי מניסיונכם בנושאים הבאים: האם ריווחי..., האם יש סיכונים מיוחדים ... תודה מראש

xxxNothing

New member
מזכיר לי חלום שלי..../images/Emo13.gif

שלום שלומית, אני גם מהנדסת מחשבים וגם לי יש 12 שנות נסיון. ואת נוגעת בחלום ישן שהיה לי לפני כמה שנים ואף חשבתי לעבור קורס של שנה להיות גננת. היות שזה לא יצא לפועל גם ירדתי מהרעיון כי אין לי שום נסיון בחינוך. כיוון שנגעת כאן בקווי ממשק כל כך חופפים, לא צריך איזשהו רקע של לימודים או נסיון בתחום בשביל לפתוח עסק בתחום הזה?? אשמח לשמוע ממך..תודה

בענין התעודה ...

את צודקת ... חשבתי ללמוד חינוך (במשך שנה על מנת לקבל תעודה) , אני קוראת הרבה ספרי חינוך בעיקר בתור אמא , בכל הזדמנות מזמינה הרבה חברים מהגן ... להקים את העסק הזה - זה גם חלום ישן שלי וגם יש הרבה פירגון מהסביבה. אני מתכוונת להמשיך ללכת לסדנאות, הרצאות, לקרוא ... וגם אני מתכוונת לקחת כמה קורסים במכון אדלר. בעניין התעודה כרגע לא בוער לי מאחר ואני מתכוונת להעסיק גננת (אולי 2). עוד לא התחלתי "להריץ" את הנושא כי אני עדיין מתלבטת, אני עדיין עובדת במקצוע שלי אך מרגישה רע (לא אוהבת את מה שאני עושה, ועובדת הרבה שעות), אני עובדת אך ורק בשביל המשכורת. כרגע כמו שאת קוראת אני בוחנת את הסיכונים ... אולי לאחר בחינת הנושא אני אבין כי אין ברירה עם כל הקושי הגיע הרגע לקבור את החלום הישן בבוידם, ולחפש תעסוקה אחרת שתעניק לי סיפוק והנאה.

xxxNothing

New member
../images/Emo50.gif

מקווה בשבילך שחלומך ייתגשם ומאחלת לך בהצלחה..

למעלה