הקמת עסק - מתן שירותים

13081975

New member
הקמת עסק - מתן שירותים

שלום לכולם. אם במידה ואני רוצה להקים עסק עם אתר באינטרנט העוסק במתן שירותים, רציתי לדעת מה עליי לעשות בקשר לכך, כלומר מה הם החוקים. תודה רבה.

zoti

New member
איפה השירותים ינתנו ?

בישראל ? מחוץ לישראל ?

zoti

New member
היכן תרשום את העסק ?

אם אתה רוצה תשובות אתה צריך לספק יותר פרטים.

13081975

New member
אז זהו שאני לא יודע...

אני אקים את העסק עם חברה שלי שהיא אזרחית אמריקאית, כך שלא תהיה בעיה. האמת שאני לא מבין כלום בתחום העסקים וזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. שאלתי האם אני מחויב לדווח על כך ואם כן למי ואיך ? ואם במידה ולא אדווח מהם הסכנות בכך ? תודה רבה.

aviadl

New member
השאלה מאד כללית

באופן עקרוני כל מי שעובד בארה"ב חייב באישור עבודה. עמו כן על הכנסה יש חובת דיווח ותשלום מיסים ברמת המדינה וברמה הפדראלית. בהתאם לסוג השירות שתספק ייתכנו חובות רישוי למינהן. אתה יכול לעבוד כנותן שירותים ישירות מול הלקוח או כעובד של ישות משפטית נפרדת שתוקם לצורך כך (חברה, שותפות). הכל תלוי בסוג השירותים שתתן, בהיקפם מהציפיות שיש לך מהעסק, שיקולי מס וכדומה. אנחנו צריכים קצת יותר מידע. האם מדובר באתר קניות באינטרנט, שירותי עיצוב אתרים או תיכנות (והאתר נועד לשיווק העסק)? מה התוכניות ארוכות הטווח? מי הלקוחות הפוטנציאלים (ניו-יורק בלבד, כלל ארה"ב?)?

13081975

New member
פרטים נוספים...

מדובר במתן שירותים לאירועים כאשר העיקר הוא חתונה, השירות יכלול אתר אינטרנט וטלפון, השירות ינתן בניו יורק, בגלובלי ניתן לומר שהשירות אשר ינתן מבוסס על הזמנות לאירוע של הלקוח ואיסוף מידע. מקוה שזה מספיק, אשמח לתת פרטים נוספים. תודה רבה.

aviadl

New member
אם בכוונתך לקבל שירותים

מספקים למינהם (חברת הטלפון) וכד', אתה צריך לשקול התאגדות בחברה. השאלה איזה סוג של חברה תלויה בציפיות מהעסק (לא הבנתי האם מדובר בסוג של סטארט-אפ או בעסק קטן ומקומי). המלצתי, בשני המקרים אני ממליץ לפנות לעו"ד מקומי או רואה חשבון שיעזור בהתאגדות (בעיקר משיקולים של תכנוני מס). זה עולה כסף (ולא מעט), אבל זה יכול לחסוך כאבי ראש רציניים בעתיד שאותם יהיה צורך לתקן בהרבה יותר כסף. אם מדובר בסטארט אפ ובכוונתך לחפש משקיעים, חשוב מאד שעו"ד או רואה החשבון יהיה מקושר למשקיעים. נותני השירותים שאתה מעסיק הם במקרים רבים דרך טובה לפתיחת דלתות אצל המשקיעים הפוטנציאלים. כשיהיה לי קצת זמן אכתוב כמה מילים על אפשרויות ההתאגדות השונות.

למעלה