הקמת עסק עצמאי בתחום המסעדנות, לחסרי הבנה
שלום,
אני כרגע בשלבים של התכווננות לקראת ביצוע מהלכים לפתיחת עסק.
אני טיפוס יזמי מטבעו ויש לי כמה רעיונות, אולם בטרם אפנה ליישם את כולם החלטתי שהרעיון הראשון יהיה פתיחת עסק למזון מהיר:
אני כרגע מתלבט בין שתי אפשרויות:
1. חומוסיה.
2. סביח.
הסיבות שאני כרגע רוצה להיכנס לעסק זה מתחום המסעדנות, ואני יודע שהסטטיסטיקות לא לטובתי שמורות עמי ואני מוכן לקחת את הסיכון.
בטרם אני נוהג לעשות צעד כלשהו, אני נוהג ללמוד את התחום, להתנסות, לתכנן ולהתכונן עד כמה שאפשר. כך עשיתי עד כה וזו נוסחא שעבדה עבורי.
אני מתכנן לעזוב את העבודה בה אני מצוי כרגע ורוצה להמשיך לכיוון העסק, אולם את המהלך עצמו אעשה כמה שיותר בסמוך לפתיחת העסק (משיקולים כלכלים).
בעקרון אני מחפש אנשים שעוסקים בייעוץ בתחומים אלו, לא של מסעדנות יוקרה, אלא יותר ספציפית למזון מהיר/אוכל רחוב אליו אני מכוון.
אני מחפש יועץ שיש להם ניסיון בתחום זה: חומוסיה/פלאפל/סביח וכו'. שיודעים לתת לי מענה על יצירת תוכנית עסקית, בחירת מקום, ניתוח קהל יעד, חוות דעת על הרעיונות שלי לגבי עיצוב המקום, תפריט וכו'.
הקמת המקום מאפס, כולל מטבח וכו.
אשמח להכוונה,
תודה
שלום,
אני כרגע בשלבים של התכווננות לקראת ביצוע מהלכים לפתיחת עסק.
אני טיפוס יזמי מטבעו ויש לי כמה רעיונות, אולם בטרם אפנה ליישם את כולם החלטתי שהרעיון הראשון יהיה פתיחת עסק למזון מהיר:
אני כרגע מתלבט בין שתי אפשרויות:
1. חומוסיה.
2. סביח.
הסיבות שאני כרגע רוצה להיכנס לעסק זה מתחום המסעדנות, ואני יודע שהסטטיסטיקות לא לטובתי שמורות עמי ואני מוכן לקחת את הסיכון.
בטרם אני נוהג לעשות צעד כלשהו, אני נוהג ללמוד את התחום, להתנסות, לתכנן ולהתכונן עד כמה שאפשר. כך עשיתי עד כה וזו נוסחא שעבדה עבורי.
אני מתכנן לעזוב את העבודה בה אני מצוי כרגע ורוצה להמשיך לכיוון העסק, אולם את המהלך עצמו אעשה כמה שיותר בסמוך לפתיחת העסק (משיקולים כלכלים).
בעקרון אני מחפש אנשים שעוסקים בייעוץ בתחומים אלו, לא של מסעדנות יוקרה, אלא יותר ספציפית למזון מהיר/אוכל רחוב אליו אני מכוון.
אני מחפש יועץ שיש להם ניסיון בתחום זה: חומוסיה/פלאפל/סביח וכו'. שיודעים לתת לי מענה על יצירת תוכנית עסקית, בחירת מקום, ניתוח קהל יעד, חוות דעת על הרעיונות שלי לגבי עיצוב המקום, תפריט וכו'.
הקמת המקום מאפס, כולל מטבח וכו.
אשמח להכוונה,
תודה