הקמת עסק עצמאי מהבית בתחום השיווק ה

sdotan1

New member
הקמת עסק עצמאי מהבית בתחום השיווק ה

אם יש לך את הרצון המרץ ללמוד וללמד אחרים, הצעה זאת עשויה להתאים לך. לאינפורציה נוספת אתר: www.echoteam.com/srd או טלפונית: 055-226822

motyka

New member
לא סתם MLM, שאין סיכוי להרוויח בו

אלא שיא השיאים - Sunrider אבל לפחות האתר מעוצב יפה.

zion0

New member
למה לא MLM ישראלי? www.mlmi.net

מחפש חברות שמוכנת לשווק בשיטת השיווק הרישתי מוצרים או שירות שמקיימים את התנאים הבאים 1 מוצר או שירות טוב 2 נצרך ומתכלה כל חודש בחודשו 3 בפריסה ארצית 4 מוכן לתגמל את השותפים בשיטת חבר מביא חבר www.mlmi.net זירת השיווק הרישתי בישראל www.mlmi.net

motyka

New member
כי MLM הוא לא טוב באופן מוחלט

בייחוד לא לפתי שהתפתה להשקיע זמן וכסף. אבל הוא טוב לראש הפרמידה.

zion0

New member
אבל אני חוזר זה זירת שיווק

מי שהייה ראשון במוצר השני יהא אחרון

motyka

New member
אכן זירת שוורים

ופחות מ 5 אחוז מצליחים (שאר ה 95 אחוז מממנים את ההצלחה ואת הבעלים)

owolf10

New member
מעניין....

על מה בדיוק מסתמכות הקביעות החד משמעיות שלך? מכישלון אישי? חבל שאתה מטעה אחרים. אני מקווה שאנשים מספיק נבונים לבדוק את הדברים בעצמם, בצורה רצינית ולא נשענים על קביעות של אחרים.

motyka

New member
הספיקה לי פעם אחת

בגיל 13 בערך התפתתי להשתתף בפירמידה. למזלי הטוב באותה תקופה גם הרמאים היו הוגנים, והפסדתי כצה גלויות ובולים. זה הספיק לי להבין את העקרון, ובמהלך הלימודים לBA (שהיו מזמן) או ל MA (וגם מאז חלפו כמה שנים) לקחו את נושא ה MLM כדוגמא לכסף שלא נוצר אלא עובר מתחתית הפרמידה לראשה. כלומר, אל המגייסים וה"פושרים" שכיום כמובן נקראים אחרת, על פי מיטב השה המכובסת. לאחרונה אני מקבל בדואר כל יום 4-3 הצעות להפקיד את כספי בידי אנשים שאיני מכיר, בתוספת הבטחה להצלחה בלי מאמץ, או בעברית פשוטה MLM. וזה תמיד מזכיר לי את הסיפור על הילד שזרע מטבעות בתקווה שיגדל עץ מטבעות באותו מקום. אז קראתי, והתיעצתי עם מומחה לתחום ההונאה באינטרנט (משה הלמו) ומכאן המסקנה החד-משמעית, שאין לה שום פרשנות אחרת - בMLM הרוב המוחלט (95 אחוז) מהמשקיעים לא מצליחים לכסות את השקעתם. הכסף אותו הם מפסידים הולך לאותם 5 אחוזים בעלי כושר שכנוע.

zion0 ערב טוב

אני מבקשת להגיב בפרום מבלי לפרסם את האתר... הנהלת תפוז אינה מאפשרת זאת. אם ברצונך לפרסם את האתר אתה מוזמן ללוח של הפורום או להנהלת תפוטז בתשלום. תודה

למעלה