הקמת עסק

linet1

New member
הקמת עסק

הנני בודקת אפשרות של הקמת עסק במרכז מסחרי חדש בשכונת מגורים שהאוכלוסיה בה היא צעירה ועם ילדים, בעלת מצב סציואקונומי בינוני ומעלה. העסק הוא בתחום מכשירי כתיבה והצעצועים. בצמוד לחנות אותה אשכיר יהיה מקדונלדס ופיצריה/גלידריה. שאלותי הן כאלו: 1. מה היקף ההשקעה שלדעתכם אני אצטרך - כלומר הון ראשוני - להוציא שכירות. 2. האם כדאי לקחת שותף? 3. באם אני לוקחת משקיע שאינו עובד בחנות. מה חלוקת הרווחים שצריכה להיות? 4. גודל החנות יהיה 60 מ"ר האם זה מספיק לדעתכם? בנוסף תהיה גלריה בגודל 20 מ"ר שבה אני שוקלת לעשות "שעת סיפור" בכל יום בתשלום לילדים. האם הרעיון ימשוך קהל לדעתכם? או שכדאי לנצל את הגלריה לעוד מקום לסחורה? תודה רבה מראש.

eidos

New member
שלום לך יזמית

בהמשך לבקשתך להקמת עסק במרכז מסחרי לי היו 4 חנויות מסוג זה במרכז הארץ.יש להבדיל בין מכשירי הכתיבה לצעצועים.לגבי מכשירי כתיבה עם אין באיזור שלך את אחד הרשתות כמו אופיס דיפו וכו אז זה בסדר אף על פי שאת יכולה להתחרות בהם .וצעצועים זה סיפור אחר היום יש חברות שיכולות למכור צעצועים במחיר שאת קונה הם יבואנים ומוכרים ישירות לצרכנים ההשקעה יכולה להתחיל ב60000 ש"ח לערך בציוד שותף מה הצורך בו אלא עם הוא מביא איתו לקוחות או שהוא מומחה בשווק לגופים מוסדיים לגבי חלוקת רווחים עם שותף שלא עובד כחי לך משכורת של מנהלת חנות ולאחר מכן חלוקת רווחים גודל החנות נורמלי לעסק מסוג זה נסי לשלב מתנות לימי הולדת זה כסף טוב מאות אחוזים וותרי על שעת סיפור ולבסוף לכי על זה לא לוותר השמיים הם הגבול שיווק שיווק ופרסום הם סוד ההצלחה אני הצלחתי למכור את החנויות במחיר טוב לפראייר טוב אז שיהיה לך בהצלחה רשימת ספקים יש לי עם תירצי השאירי לי ט"ל ואחזור אלייך עידו

למעלה