הקמת עסק

av_i_va

New member
הקמת עסק

מעוניינת לבדוק את כל ההיבטים להקמת עסק. מיקום העסק: אתר באינטרנט המוצר: מתנות ייחודיות בעבודת יד הון: עצמי שווק: גישה שווקית חדשנית בעיה עיקרית:פרסום היכן וכיצד מתחילם ואיך יודעים במי ניתן לתת אמון? הרעיון מבוסס על גישה שיווקית מהפכנית, מאותו סוג של: "איך לא חשבו על זה קודם?"

גבשבור

New member
אוכל לעזור לך - צרי קשר

אני מקורב למשרד פרסום קטן , ממזר ואיכותי אוכל לסייע לך אך לא ניתן למסור פרטים מעל דפי הפורום צרי קשר במסרים בהצלחה בעסק

moshep1

New member
הקמת עסק

האם עבודות היד הן שלך או בחלקן מאנשים/גופים אחרים? משה

av_i_va

New member
עבודות ייחודיות

עבודות היד הן ייחודיות ועל הכנתן עובדות יוצרות עצמאיות. חלק מהעבודות נעשות בניהולי והנחיתי ואילו עבודות אחרות הן של יוצרות עצמן, כולן קשורות אלי בדרך זו או אחרת. בכל מקרה אני חייבת לציין שמדובר באומנות (CRAFTS) ולא אמנות (ARTS)

moshep1

New member
עבודות ייחודיות

באיזה תחומים? האם יש להן מכנה משותף? לאיזה קהל הן מיועדות? חשבת על צורת השיווק? (חנויות, ירידים, וועדי עובדים....) משה

av_i_va

New member
שיווק

השיווק יעשה באמצעות אתר באינטרנט. כאן בדיוק מתעוררת הבעיה. כיצד אני מגיעה לקהל היעד? קהל יעד: בעדיפות ראשונה: גברים שהנגישות שלהם למחשב היא יומית. עדיפות שניה: ריכוזי עובדים גדולים. (ועדים) ולבסוף, הקהל הרחב המעוניין לצרוך את המוצר (שמלווה בשרות אישי).

moshep1

New member
שיווק

שיווק (ואח"כ מכירות) בד"כ זהו קיר די גבוה וכדי לעבור אותו יש צורך (מלבד ממוצרים) באסטרטגיה הלוקחת בחשבון את המשתנים השונים, תוחמת אותם וקובעת מטרות וסדרי עדיפויות. לאחר מכן - המשחק הגדול - מכירות. במידה ותהיי מעונינת ללבן דברים - אשמח לעזור משה

av_i_va

New member
בהחלט אשמח

כיצד יוצרים אתך קשר? אתה יכול להשאיר לי מספר טלפון במייל הפרטי שלי. תודה עבור התייחסותך ושבת שלום.

שלום לך- את מוזמנת לפנות

שלום ראשית הצלחה בעסק! אני דיי יודעת כמה התלבטויות יש בשלבים הראשונים... אשמח אם תיפני למנהלת השיווק שלי [email protected] היא תוכל לעזור לך לפרסם את מוצריך בפורטל חדש שעומד לעלות לאוויר בדיוק לצורך שאת צריכה. בפורטל קיימות מספר אפליקציות וביניהן גם מערכת עבור הספקים שמזינים בימים אלו עצמאית לתוך מנוע חיפוש את מוצריהם. תוכלי גם להשאיר את פרטייך ואראה במה אוכל לעזור לך ולצ´פר אותך בפרסום לתקופה קצרה מסויימת ללא תשלום במידת הצורך. העקר לעזור לך להתרומם :) בברכה עינת בר-און

מירון13

New member
היי ברצוני לפתח עסק דומה ..

היי .. גם אינ הייתי מעוניין לפתח ולקדם עסק דומה ... אם את עדיין בעינין אשמח לשוחח על כך ואולי אף לשתף פעולה

למעלה