הקמת עסק

sharonrabi

New member
הקמת עסק

אני מתגורר בעיר בצפון הארץ בת כ 50000 תושבים אני מעוניין לפתוח ספריית DVD כרגע בעיר קיימת ספרייה אחת בלבד ונראה לי כי יש ביקוש לדבר אבקש את עזרתכם מה עליי לעשות כדי לקדם את הנושא מה הכוחות הפועלים בשוק....מהם הספקים העיקריים ובכלל אשמח לקבל הדרכה

tevagil

New member
אולי שותפות עם ספריה אחרת

אולי שותפות עם בעלים של ספריה מעיר אחרת כדאית לך ?

gugu12

New member
לא כדאי...

מנסיון הקמה כזה גם בעיר בצפון לצערי אין סיכוי טוב להצלחה שכן ההשקעה גדולה מאד ובעוד המחירים נמוכים מאוד,תבדוק באיזור הקריות כמה לוקחים לסרט .... 5-6 ש"ח.צריך 10 השכרות כדי לכסות את העלות שלו בלבד ! בקיצור לא כדאי ביחס להשקעה ,שכירות וכו... סליחה אם איכזבתי.

מאמן1

New member
רשת ספריות צפריר מהמרכז מצאה

פתרון השווה בדיקה. שילוב של שני תחומים במקום אחד. במקרה שלהם הם קיבלו רשיון להפצת טלפונים וציוד תקשורת סלולרית של סלקום. ניתן לשלב עם עסק לשיווק קולנוע ביתי, מערכת אחת לדוגמה והשאר בקטלוגים (עלות נמוכה) מקום קטן מצריך פתרון מותאם. דוגמה הסטורית: יודע איך באו לעולם המעגלים האלקטרונים המורכבים והקטנים "הייבריד" שהתפתחו מאוחר יותר להיות ג´וקים ומיקרופרוססורים? המקור נמצא ביפן. מדוע דווקא שם? משום שמשחר ההסטוריה שלהם, בגלל אילוצים גיאוגרפים, הם אולצו למצוא פתרונות לניצול שטחים קטנים. זה המקור לאמבט היפני המשותף ולמעגלים המשולבים וגם לכל הגאדג´טים הקטנים האחרים. חשיבה יצירתית ומעט חיובית תוביל אותך קדימה. בניגוד לבחור שנתקע בנסיון העבר שלו ומנסה להדביק אותך בפחד.

gugu12

New member
הצלחה מובטחת !!!!

מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לקנות 400 סרטים לערך שיהייה מבחר בעלות כוללת של 25000 ש"ח לערך ואח"כ כל סרט חדש שיוצא אתה חייב לקנות מגלובס יונייטד בסביבות 140 ש"ח לסרט שכירת מקום סביר בסביבות 500$ השקעה מינימלית של 10,000 ש"ח במקום ואח"כ לדאוג שתבוא קליינטורה שתחזיק לך את העסק (הרי ידוע שרוב האנשים לוקחים סרטים רק בשבתות...)ולהמתין שאנשים יגמרו את המיכסה שלהם (בוא נגיד מנוי ל50 סרטים...)עפ"י חישוב מהיר של הנתונים הנ"ל זוהי הצלחה מסחררת שבלוקבסטר ינסו לקנות ממך את העסק בכל מחיר....ברצינות .. ובא המאמן1 ומרוב חוכמתו מציע לך לפתוח עם שילוב של מערכות קולנוע ביתי ועוד מקטלוגים בעומס האנשים שיבואו לקנות מקטלוג הבטחה אישית לא תוכל לעמוד אולי המאמן יציע לך את שירותיו תמורת סכום סימלי שכן בעיה של כסף לא תהייה לך מעסק כזה.....תהייה לך בעיה של בריאות !!!! שיהייה לך ולמאמן בהצלחה,אגב מאמן1 עסק ביפן כבר פתחת שכן הידע שלך בתרבות היפנית חסר תקדים !!!!

אי אפשר בלי עוקצנות ?

להערכתי אפשר לנסות לסייע בסגנון קצת יותר נעים כלפי החברים האחרים. יום נעים לכולם\ן.

מאמן1

New member
רוצה להכיר את המאמן?

1. הכרטיס האישי שלי די מפורט בניגוד לאחרים. 2. לא מציע שירותי יעוץ אלא רק למבקשים באופן ישיר, בדרך כלל לא באמצעות פורומים וירטואלים. 3. מאמין גדול בחשיבה חיובית ובעובדה שאין דבר כזה שנקרא רעיונות כושלים - יש המון כשלונות הנובעים מחוסר פעולה. 4. למעלה מ 30 שנה עוסק באומנויות לחימה, כולל דיפלומות המאפשרות לי לחגור חגורות שחורות בדירוג גבוה. 5. לא פתחתי בסטה ביפן, אך השלמתי את לימודי האקדמים לתואר ראשון בחוג ללימודי מזרח אסיה עם התמקדות ביפן כבר ב1987 ןעדין מסוגל לקרוא מעט יפנית למרות חוסר התרגול.

oh yes

New member
ואותי לימדו שזה התפתח בגלל

תוכנית החלל האמריקאית: לא היה להם דלק כמו לרוסים, שיכול היה לדחוף משקל כבד, ולכן נאלצו לצמצם משקלים ונפחים. מילא... לומדים משהו אחר כל יום.

למעלה