הקמת תחנת ממסר טלפונית לכבדי שמיעה-

plavius1

New member
הקמת תחנת ממסר טלפונית לכבדי שמיעה-

הקמת תחנת ממסר טלפונית לכבדי שמיעה-הצעה שלום רב, מזה כחודשיים נעשים מאמצים רבים בחברתנו להקמת תחנת ממסר שתאפשר תקשורת טלפונית בזמן אמת לקהל כבדי השמיעה בישראל. נזכיר מראש שמדובר בהתעסקות פרטית שאינה תלויה בגורם ממסדי (אף כי ייתכן שיתוף פעולה עתידי עם גורם שכזה). לאחר שיחות עם מספר רב של אנשים,הוברר לנו שעל אף שהשירות המוצע נראה על פניו חיוני מאד,לא אותר קהל רב המעוניין בהקמתו.חשוב לציין שפתיחת שירות שכזה מותנית במספר ראשוני מסויים של נרשמים,שמתחת לו,לא תהיה פעולה זו כלכלית. אי לכך החליטה חברתנו לפנות אליכם,באמצעות האינטרנט וליצור כמעין קדם סקר לגבי הצורך בשירות הנדון. תיאור השירות השירות המוצע מתואר בצורה פשטנית: לקוח המעוניין ליצור קשר עם גורם שלישי(גורם מתוקשר),יקליד את המסר תוך כדי שימוש בתוכנה ייעודית ויעביר אותה,באמצעות האינטרנט לתחנת הממסר. תחנת הממסר תיצור קשר טלפוני בזמן אמת עם הגורם המתוקשר ויווצר דו-שיח. כמובן שהשירות יינתן להעברת הודעות אל ומאת גם שלא בזמן אמיתי. אופי השיחות יהיה מסוג כל שהוא כגון: סידורים עם גורמים ממסדיים,שיחות עם רופא,הזמנת תורים וכמובן שיחות חולין. שימוש בשירות יחייב כמובן גישה של הלקוח לנקודת אינטרנט. עלות השירות עלות השירות מוערכת כיום ב 240 – 300 ש"ח לכל שעתיים מצטברות. זמן השרות ייחשב מרגע יצירת הקשר עם הגורם המתוקשר ועד לניתוקו. הערות * בשלב זה מדובר בתקשורת בטקסט בלבד אך בעתיד יש בכוונתנו להרחיב את השירות לתקשור באמצעות שפת הסימנים,תוך שימוש במצלמת אינטרנט. *נזכיר שוב שקיום השירות מותנה בכמות נרשמים מספקת ואין החברה מבטיחה להקימו לפני הגעה לכמות זו. אנא מלאו את השאלון המצורף והחזירו אותו אלינו אל: [email protected] כמו כן ניתן לישלוח שם +מעוניין/לא מעוניין בשירות וכל תגובה אחרת לדוא"ל הנ"ל ללא מילוי טופס השאלון(למי שאין תוכנת וורד). זכרו!! מילוי השאלון אינו מחייב אתכם בשום אופן!

0ne Man

New member
300 ש"ח לשעתיים...?! ../images/Emo2.gif

150 ש"ח לשעה?!.... האם לדעתכם, קהל היעד שלכם משופע במזומנים? השירות שאתם מציעים טוב ויפה, אבל יקר מאד. סלקום נותנת שרות דומה כזה, ובחינם (לפחות כרגע) אני מציע לכם לבחון מחדש את מחיר השירות שלכם.

plavius1

New member
זמן אמת זה זמן אמת

סלקום אינה מספקת שירות כזה! השירות שסלקום מספקת הוא לא בזמן אמת.תנסה להזמין תור לרופא מעכשיו לעכשיו דרך השירות של סלקום.כמו כן סלקום מספקת את השירות למספר מאד מצומצם של אנשים.השירות הוא לא סתם יקר,הוא תומחר בצורה מאד מאד קפדנית ולוקח בחשבון את כל כוח האדם שבלעדיו שירות של זמן אמת לא היה מתבצע באמת בזמן אמת.

כיסוף

New member
למה שמישהו יתן סכום כסף כזה

שכל מה שעומד מאחוריך זה איזה כתובת מייל בלי ציון ארגון שעומד מאחוריך? סלקום אולי לא מעבירה מיד הודעות ומאיפה מישהו צריך לדעת מה אופן ביצוע ההודעות ומה מצבת כח האדם של השירות בסלקום שעומד לשירות הקהילה הזאת? ומי הבטיח שאתם אנשים רק עם כתובת מייל בלי זיהוי מעבר לכך יבצע את השירות בזמן אמת ? פעם הבאה תציג מסמך רשמי שמוכר כעסק שמורשה ואל תזרוק לאוויר קובץ וורד להרשמה של קבוצת אנשים מכאן ועוד תגיד זה יעלה לכם 300-200 ש"ח. לפחות סלקום היא חברה מוכרת שקיבלה הרשאה לעסוק במתן שירות לקהילה מסויימת ומוכרת אפילו שהיא בחינם. לא שהחינם עושה את העבודה אבל לפחות מקור מוסמך ואמין. כשתציג מסמך רשמי וכן תציג את עצמך בשם מלא ולא כינוי אולי אנשים יתרשמו מהפניה שלך אליהם. ככה גם אני לא הייתי שולפת שום ארנק להודעה תמוהה כזאת.

plavius1

New member
it's all about the money

שמי הוא גיא כהן והחברה היא פלויוס1. למה קיים צורך לקבל הרשאה מיוחדת למתן שירות לקהילה? ותהיי קצת הגיונית,איזה מסמך רשמי את רוצה שאני יעביר דרך הרשת.... התגובה שלך אבסורדית,על אחת כמה וכמה שבשירות הזה הושקעו הרבה מאמצים והרבה זמן מחשבה בשבילך. את אפילו לא קראת את הקובץ אם את עדיין מתייחסת לשירות של סלקום...זה לא קרוב אפילו למה שסלקום מציעה. אבל השיר דיי יפה  גיא.

כיסוף

New member
ההגיון אומר

שחברה שבאה ומציגה שירות מסויים ואתה עומד בראש כנראה ועוד שכרוך בהוצאות כספיות פונה אל הגולשים ראשית בשם "החברה" ומה החברה מיועדת להעביר, מי עומד מאחוריה, ואם יש שירות לקוחות שעומד מאחורי החברה הנ"ל שאם יש בעיה טכנית או בעיה של פניה לציבור אז מי המחלקה לפניות הציבור? ואם יש תלונה נגד מוקדן כל שהוא שלא העביר הודעה או שהעברה כספית לא התבצעה שיהיה מקור מהימן לדון איתו. אני מצפה שאם אתה בא בהצעה שכזאת תפרט יותר ותן אינפורמציה על השירות שאתה הולך לעשות. ובכלל למה דרך הפורום. תציג את הרעיון שלך לארגונים בצורה מסודרת. עם מחירים הוגנים אולי בצורה מסובסדת, ואני מצפה שלא יהיה דף קובץ word שיהיה רשום שם פרוט פרטים כמו שם שם משפחה כתובת מייל ואהיה מעוניין בשירות או לא . התגובה שלי במקום ונכונה !!ושכתבתי "משהו רשמי" שאני רוצה הוא בדוגמא הזאת.(סלקום) שאומר שיש לך את כל הנתונים למסחר הודעות בשירות טלפוני. אין לך משהו כזה ?אז אין ויכוח שההודעה שלך תמוהה ולא מעבירה את המסר בצורה נכונה גם אם הכוונות טובות. ושאולי מישהו תמים ושצריך את השירות יפנה אליך בכלל. אני לא משתמשת בשירות ולא צריכה דבר שכזה אבל קראתי באתר של סלקום מה הוא השירות והבנתי במה דברים אמורים. אני בטח לא מחדשת לך בנושא שיווק ובכלל לא? וכן אני יודעת השיר שלי בחתימה הוא הכי יפה בעולם.

0ne Man

New member
בכל זאת , התימחור שלך גבוה

אני מעריך שעלות טלפן שאחד שיישב במוקד יהיה כ-20 ש"ח לשעה, בתוספת הוצאות טלפון, משרד, מנהלה וכדומה- אוסיף עוד 100% ונגיע כבר ל-40 ש"ח לשעה. מכאן ועד ל-150 ש"ח לשעה שאתה מבקש, ארוכה הדרך. יהיה לחירש כבר יותר זול לפנות למתורגמן ולשלם לו מכיסו סכום נמוך יותר, כדי שיטפל עבורו בסידורים, גם כן בזמן אמת. שלא תבין לא נכון, הרעיון שלך להקמת חברה לשרותי ממסר לחירשים מעולה, ואני בהחלט בעד. רק שהמחיר שאתה מבקש גבוה מהישג ידינו. מקווה שתעשו חושבים, ותורידו את המחיר. אני הייתי גם ממליץ לך לפנות לארגון "בקול" או ארגון החירשים, ולעניין אותם בהצעה שלך. אולי תגיע איתם לאיזה הסדר כספי, שיספק את כל הצצדים. בהצלחה!

plavius1

New member
אבל למען האמת זה כבר לא משנה

התמחיר שביצעת הוא לא מקצועי. אומנם הגעתה ל40 ש"ח לשעה וביניינו אפילו קצת הגזמתה(זה קצת פחות).אבל לא מדובר במוקדנית אחת,על אחת כמה וכמה שיש מאות מנויים וצריכים לטפל בכולם בזמן אמת. ומה קורה לגביי הימצאותם בתחנת הממסר 24 שעות ביממה. התמחיר הוא תמחיר פר דקה וחברתנו הגיעה להוצאות של 1.70 ש"ח לדקה וזאת גם לאחר צימצומים רבים. לכן חשבנו להוסיף עמלה של 30-80 אגורות פר דקה ופה המשחק לכן ציינתי 240-300. אבל למען האמת זה כבר לא משנה,חברתנו למדה שהשירות באמת יקר לקהילה,וכמובן שגם אף אחד לא נירשם(ללא תשלום). לכן אנחנו פורשים מהקמת תחנת הממסר,עד שמישהו יפתור את הבעיה העיסקית ויספק אלגוריתמים לפיצוח הבעייתיות בתמחור הגבוהה,לכל מי שיש רעיון-מוזמן להעביר אותו אלינו דרך פורום זה. תודה, גיא.

צלף

New member
מציע לך לפנות לאח"א

אם אינני טועה אז כמודמני במסגרת הסכם סל תקשורת, נכלל הקצבה של סכום להקמת תחנות מימסר, אז כרגע אח"א מוחזקת להיות ממונת על הטיפול בסעיפי סל תקשורת, אולי כדאי לך לפנות עם ההצעה לאח"א לברר אפשרות לסיבסוד השירות שאתה מציע...

למעלה