הקניון החדש

moty333

New member
הקניון החדש

לא הייתי שנתיים במגדל העמק נראה ששום דבר לא השתנה. חוץ מהקניון שנבנה מה הולך להיות שם מישהוא יודע? מסעדות? בתי קפה (אולי סוף סוף).

S r 35

New member
BIG DEAL קניון חדש

מה יהיה לנו שם עוד סופרמרקט? עוד חנות בגדים? ... אה כן נכון, יהיה סופרפארם. יש!!! אבל ספרתם פעם כמה גני משחקים נורמליים לילדים קטנים יש במגדל העמק??? (מי שתוהה מה זה גן משחקים ראוי לשמו מוזמן לבקר במקומות כמו יוקנעם או הקריות ולהתרשם) בדקתם פעם כמה משחקיות לילדים יש במגדל העמק??? או כמה מקומות בילוי באמת שווים: פאבים, קולנוע, בתי-קפה וכו' יש במגדל העמק עבור בני הנוער והחבר'ה הצעירים??? אכן, כלום לא השתנה בעיר וחבל מאוד כי הדברים הללו הרבה יותר חשובים מעוד מרכז קניות.

dafgol

New member
אתה צודק ../images/Emo45.gif

חשבתי על מה שכתבת , אני שמחה שפותחים קניון חדש שלא אובן לא נכון...מהסיבות הכי אנוכיות - קרוב לאזור מגורי (שכונת רבין) ובטוחה שאמצא עניין בקניון
אבל זה בהחלט לא אומר שנפתרו כל בעיותיה של העיר של בני ובנות הנוער ושל הגיל הרך....ואת זה אני אומרת כאמא לפספוס בן שנתיים וחצי ואוטוטו אמא לעוד אחד
יש משחקיה טובה אומנם - אבל היא רק אחת ( אני דוגלת בתחרות) ולנסוע כל פעם שמתחשק לרמת ישי , מרחביה או חיפה בשביל משחקייה "שווה" זה לא עסק... אין מקומות בילוי כמו קולנוע , פאבים או בתי קפה (לקשישים שבינינו
). מצד שני....אני לא יודעת בדיוק מה יהיה בקניון ...אולי מישהו יודע מה באמת יהיה שם ? (חוץ משופרסל וסופרפארם שזה ראיתי בשילוט כבר...)

S r 35

New member
משחקיה שווה במגדל העמק ../images/Emo35.gif איפה ??

איפה המשחקיה? אני אשמח מאוד לדעת. מה שאני כן יודעת זה שבכל פעם שאני מגיעה אל הורי במגדל העמק הילד שלי מטפס על הקירות משעמום ולעומת זאת אצל הסבתא והסבא בקריות יש עולם ומלואו: משחקיית "דין דין" הנפלאה ושפע של גני משחקים מקסימים במרחק הליכה מהבית. מצב בו בשביל כל דבר קטן צריך לקחת את האוטו ולצאת מהעיר הוא לא מצב תקין. נוער משועמם ומתוסכל זה מצב מאוג לא תקין - בלשון המעטה! גם לי אין התנגדות לקניון,אבל מתמיה אותי מאוד (ולא בפעם הראשונה) סדר העדיפויות הלקוי של פרנסי העירייה. ואולי הביקורת צריכה להגיע דווקא מלמטה מתושבי העיר. ולסיום, dafgol המון בהצלחה בהריון - שיעבור בקלות וכמה שיותר קרוב למזגנים. לא נעים לסחוב בטן ביולי-אוגוסט
. מתי התאריך המשוער?

dafgol

New member
בקניון במרכז

בקומה האחרונה , משחקייה מאוד נחמדה , יש גם חוגים - באמת נחמד , הבעיה שסגור בסופ"ש..... (בעלת המשחקייה והמפעילה , מעבירה חוג ריתמוסיקה בגן של הבן שלי - הילדים משוגעים עליה) בפעם הבאה שאתם מגיעים לפה תודיעי ...נעשה מפגש ילדים , יש פה כמה אמהות לילדים קטנים
, בן כמה הבן שלך?
כל הברכות והאיחולים
, אני בחודש שישי , תאריך משוער בסוכות , כנראה שיילדו אותי קודם ( הריון בסיכון גבוה), בהחלט קשה בחום

S r 35

New member
תודה - בהחלט אפשר לעשות מפגש ילדודס

הבן הגדול שלי בן ארבע וחצי ויש לי עוד גוזל טרי בן חודשיים. ובהחלט יש מצב שננצל את המשחקייה בחופש שהתחיל עכשיו. אנחנו נהיה במגדל כנראה בסופ"ש הקרוב. אני אשלח אלייך מסר לפני. מאחלת לך המשך הריון תקין ונעים.

למעלה